ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ινδονησία: Καταρρακτώδεις βροχές προκάλεσαν κατολίσθηση – Τουλάχιστον 10 νεκροί (βίντεο)

Ο αριθμός των νεκρών αναμένεται να αυξηθεί, λέει αξιωματούχος της υπηρεσίας αντιμετώπισης καταστροφών

Ινδονησία: Καταρρακτώδεις βροχές προκάλεσαν κατολίσθηση – Τουλάχιστον 10 νεκροί (βίντεο)

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχασαν σήμερα τη ζωή τους στην περιοχή Νατούνα της Ινδονησίας όταν σπίτια θάφτηκαν στη λάσπη από κατολίσθηση που προκλήθηκε από καταρρακτώδεις βροχές, ανακοίνωσε η υπηρεσία της χώρας για την αντιμετώπιση καταστροφών.

Ο Τζουνάιναχ, αξιωματούχος της υπηρεσίας αυτής στην επαρχία των Νήσων Ριάου, σημείωσε ότι ο αριθμός των νεκρών μπορεί να αυξηθεί και ότι οι επικοινωνίες στην περιοχή έχουν διακοπεί.

«Ο καιρός αλλάζει. Οι άνεμοι εξακολουθούν να είναι ισχυροί. Τα παλιρροϊκά κύματα είναι ψηλά», πρόσθεσε.

Η υπηρεσία του προσθέτει σε ανακοίνωσή της ότι επιζώντες απομακρύνθηκαν από την περιοχή Σιραζάν, ενώ ομάδα έρευνας και διάσωσης έχει αποσταλεί εκεί.

https://twitter.com/newsistaan/status/1632706769121148929

Σε φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η υπηρεσία φαίνονται οι στέγες κτιρίων και δέντρα να βρίσκονται πεσμένα στο γεμάτο λάσπη έδαφος εν μέσω καταρρακτώδους βροχής.

Η πληγείσα περιοχή βρίσκεται σε απομακρυσμένο νησί, το οποίο απέχει με πλοίο πέντε ώρες από την πρωτεύουσα της περιοχής Νατούνα, καταλήγει στην ανακοίνωσή της η υπηρεσία έρευνας και διάσωσης της Ινδονησίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.