ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

ΗΠΑ: Κατοικίδια πίτμπουλ κατασπάραξαν τα δυο παιδιά της οικογένειας

Η επίθεση των σκυλιών έγινε για άγνωστη αιτία

ΗΠΑ: Κατοικίδια πίτμπουλ κατασπάραξαν τα δυο παιδιά της οικογένειας

Ένα αγοράκι 5 μηνών και η 2 ετών αδερφή του βρήκαν φριχτό θάνατο μέσα στο σπίτι τους, στο Μίλιγκτον του Τενεσί, όταν τους επιτέθηκαν τα δύο σκυλιά πιτ μπουλ της οικογένειας. 

Η επίθεση των σκυλιών έγινε για άγνωστη αιτία περίπου στις 4 το μεσημέρι και τα παιδάκια άφησαν επί τόπου την τελευταία τους πνοή.

Η 30χρονη μητέρα των δύο μικρών παιδιών τραυματίστηκε σοβαρά προσπαθώντας να σταματήσει την επίθεση των σκυλιών και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο πατέρας της οικογένειας δεν τραυματίστηκε καθώς πιθανότατα απουσίαζε στο μαγαζί του – έχει αντιπροσωπεία μηχανών μεγάλου κυβισμού –  αλλά δεν έχει δηλώσει τίποτα σχετικά με το περιστατικό.

Ωστόσο, σε παλιότερες αναρτήσεις του στο Facebook, χαρακτήριζε τα σκυλιά «τα λιοντάρια» του σπιτιού

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα σκυλιά απομακρύνθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίας αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν θανατώθηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.