ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Καυγάδιζαν σε αποβάθρα του μετρό και τον έριξε στις ράγες – Σοκαριστικό βίντεο 

«Δεν ξέρουμε τι ακριβώς προηγήθηκε για να ξεκινήσει αυτό»

ΗΠΑ: Καυγάδιζαν σε αποβάθρα του μετρό και τον έριξε στις ράγες – Σοκαριστικό βίντεο 

Ένας άνδρας έχασε την ζωή του αφού τον έσπρωξαν στις ράγες σε σιδηροδρομικό σταθμό της SEPTA στο University City στην πολιτεία του Μιζούρι των ΗΠΑ, το βράδυ της Πέμπτης μετά από καυγά.

Ειδικότερα, το περιστατικό συνέβη στην αποβάθρα της γραμμής Market-Frankford στην 34η και Market Street γύρω στις 4:30 μ.μ., σύμφωνα με τους αξιωματούχους.

Σοκαριστικό βίντεο

Σε βίντεο που εστάλη στο NBC10 από αστυνομική πηγή φαίνονται οι δύο άντρες να διαφωνούν, να τσακώνονται μεταξύ τους, πριν ξαφνικά ο ένας από αυτούς αρχίσει τις γροθιές και ρίξει τον άλλο άντρα στις ράγες. Ένα τρένο πέρασε δευτερόλεπτα αργότερα και τον πάτησε.

«Φαίνεται ότι ήταν κάποιου είδους σωματική διαμάχη. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς προηγήθηκε για να ξεκινήσει αυτό, αλλά προς το παρόν διερευνάται», δήλωσε στο ίδιο μέσο ο επιθεωρητής της αστυνομίας της Φιλαδέλφειας Kpana Massaquoi.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το άλλο άτομο τέθηκε υπό κράτηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.