ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΗΠΑ: Ψάχνουν νεκρούς και εγκλωβισμένους στα αυτοκίνητα – Αγωνία για τις ελλείψεις στα τρόφιμα (βίντεο)

Σούπερ μάρκετ και παντοπωλεία στη δυτική Νέα Υόρκη άρχισαν να ανοίγουν ξανά τη Δευτέρα

ΗΠΑ: Ψάχνουν νεκρούς και εγκλωβισμένους στα αυτοκίνητα – Αγωνία για τις ελλείψεις στα τρόφιμα (βίντεο)

Σωστικά συνεργεία στη Νέα Υόρκη κάνουν αγώνα δρόμου για να βοηθήσουν τους εγκλωβισμένους πολίτες της περιοχής μετά τη «χιονοθύελλα του αιώνα», που έχει αφήσει πίσω της 28 νεκρούς στην πολιτεία και συνολικά 62 σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι Αρχές επικεντρώνονται στην αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης ενώ την ίδια ώρα ελέγχουν αυτοκίνητα που βρίσκονται θαμμένα στο χιόνι και ανασύρουν νεκρούς, αλλά και άτομα που έχουν εγκλωβιστεί για ημέρες και ώρες και έχουν ανάγκη φροντίδας, καθώς δεν πρόλαβαν να βρεθούν σε ασφαλές μέρος, πριν την απότομη αλλαγή του καιρού.

Η αλλαγή του καιρού μέσα σε λίγες ώρες ήταν σοκαριστική και καταγράφεται σε ένα χαρακτηριστικό βίντεο από το Σικάγο.

@chaiandpyar in weather changes like this, always think of those who don’t have warm clothes or heated homes and give what you can #chicagoweather #muslimtiktok #alhamdulillah ♬ ARCADE x SAJNA – SYM

Άνοιξαν σούπερ μάρκετ και παντοπωλεία

Σούπερ μάρκετ και παντοπωλεία στη δυτική Νέα Υόρκη άρχισαν να ανοίγουν ξανά τη Δευτέρα, ενώ άλλα αναμένεται να ανοίξουν ξανά σήμερα Τρίτη.

«Το κράτος έχει συγκεντρώσει έτοιμα γεύματα τα οποία θα διανεμηθούν σε τράπεζες τροφίμων, ωστόσο οι συνθήκες που επικρατούν στους δρόμους έχουν παραλύσει κάθε προσπάθεια για παροχή βοήθειας», δήλωσε η κυβερνήτρια της Νέας Υόρκης Κάθι Χόκουλ τη Δευτέρα.

«Όταν η μητέρα φύση μας εγκλωβίζει και δημιουργεί έναν τοίχο που δεν έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν, δεν είναι ασφαλές – όχι μόνο για τα οχήματα έκτακτης ανάγκης αλλά και για τα φορτηγά που φέρνουν τα τρόφιμα κι έτσι τα καταστήματα κλείνουν», είπε η Χόκουλ. «Αυτή είναι είναι μία παράλυση που βιώνουμε».

Ομοσπονδιακή βοήθεια στη Νέα Υόρκη ενέκρινε ο Μπάιντεν

Τη Δευτέρα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε πως η κυβέρνηση θα παράσχει έκτακτη βοήθεια στην πολιτεία.

«Η καρδιά μου είναι με όσους έχασαν αγαπημένα πρόσωπα κατά τη διάρκεια αυτού του εορταστικού Σαββατοκύριακου. Η Τζιλ και εγώ προσευχόμαστε για εσάς» έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.