ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιράν: Τουλάχιστον 6 νεκροί από πλημμύρες κοντά στην Τεχεράνη

Οι ισχυρές βροχοπτώσεις προκάλεσαν κατολισθήσεις

Ιράν: Τουλάχιστον 6 νεκροί από πλημμύρες κοντά στην Τεχεράνη

Τουλάχιστον 6 άνθρωποι έχασαν σήμερα τη ζωή τους και άλλοι αγνοούνται από τις πλημμύρες που έπληξαν περιοχές κοντά στην Τεχεράνη, έγινε γνωστό από επίσημες πηγές.

«Μέχρι στιγμής, πέντε άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και εννέα τραυματιστεί από τις πλημμύρες στο χωριό Εμαμζαντέχ Νταβούντ», δυτικά της Τεχεράνης, δήλωσε στην κρατική τηλεόραση ο επικεφαλής του ιρανικού Ερυθρού Σταυρού Πιρχοσεΐν Κολιβάντ.

Οι ισχυρές βροχοπτώσεις προκάλεσαν κατολισθήσεις στο χωριό αυτό, όπου ένας αριθμός αυτοκινήτων εγκλωβίστηκε στη λάσπη, σύμφωνα με τον Κολιβάντ.

Η αναζήτηση αγνοουμένων συνεχίζεται στην επαρχία της Τεχεράνης, σημείωσε επίσης στην κρατική τηλεόραση ο υπουργός Εσωτερικών Αχμάντ Βαχιντί.

Παράλληλα στο Νταμαβάντ, στα ανατολικά της πρωτεύουσας, το πτώμα ανθρώπου που έχασε τη ζωή του από τις πλημμύρες βρέθηκε από ομάδα του πυρήνα αντιμετώπισης κρίσεων της πόλης, μετέδωσε το επίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Irna.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Ιράν αντιμετωπίζει συχνά φαινόμενα ξηρασίας τη δεκαετία που διανύουμε, αλλά και πλημμύρες που οφείλονται σε καταρρακτώδεις βροχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.