ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καύσωνας: Η στιγμή που «σπάει» γέφυρα στην Κίνα (βίντεο)

Η συγκεκριμένη γέφυρα βρίσκεται στην πόλη Quanzhou

Καύσωνας: Η στιγμή που «σπάει» γέφυρα στην Κίνα (βίντεο)

Κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που μια γέφυρα στην Κίνα κόπηκε «στα δύο», εν μέσω του καύσωνα που πλήττει πολλές περιοχές της χώρας. 

Η συγκεκριμένη γέφυρα βρίσκεται στην πόλη Quanzhou και «έσπασε» εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών, το σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το CNN.

Το τελευταίο διάστημα πολλές πόλεις της Κίνας είναι αντιμέτωπες με ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες. Στην Guangzhou οι τοπικές αρχές ζήτησαν από τους κατοίκους να χρησιμοποιούν λιγότερο μεγάλες συσκευές, προκειμένου να μην υπερφορτώνεται το δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς η πόλη είναι αντιμέτωπη με τον σφοδρότερο καύσωνα από το 1951.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CNN (@cnn)


Στην Fuzhou, η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 41 βαθμούς Κελσίου για τρεις συνεχείς ημέρες, κάτι που σημειώνεται για πρώτη φορά. Περισσότεροι από 900 εκατομμύρια Κινέζοι- περίπου το 65% του πληθυσμού- ζουν υπό κάποιου είδους προειδοποίηση για τον καύσωνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τον Ιούνιο έως τα μέσα Ιουλίου αξιωματούχοι σε όλη την Κίνα έχουν εκδώσει πάνω από 15.000 προειδοποιήσεις για υψηλές θερμοκρασίες, ανάμεσά τους πάνω από 2.000 που προέβλεπαν ότι το θερμόμετρο θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με τα κρατικά ΜΜΕ. Παράλληλα, 71 μετεωρολογικοί σταθμοί έχουν καταγράψει τις υψηλότερες θερμοκρασίες από τη στιγμή που δημιουργήθηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.