ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κίνα: Άγρια επίθεση σε γυναίκα επειδή αντέδρασε στην παρενόχληση που δέχτηκε (Bίντεο)

Η γυναίκα δέχθηκε σοβαρά χτυπήματα από τέσσερις άνδρες επειδή δεν ενέδωσε στις πιέσεις του ενός από την παρέα

Κίνα: Άγρια επίθεση σε γυναίκα επειδή αντέδρασε στην παρενόχληση που δέχτηκε (Bίντεο)

Ένα περιστατικό ασύλληπτης βίας με θύμα μία γυναίκα που δέχθηκε βίαιη επίθεση επειδή προέβαλε αντίσταση στη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη, εκτυλίχθηκε σε κινεζική επαρχία.

Το περιστατικού συνέβη μέσα σε εστιατόριο. Η γυναίκα, που γευμάτιζε με δύο φίλες της και δέχθηκε επίθεση από ομάδα ανδρών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Πεσμένη στο έδαφος, η γυναίκα δέχθηκε σοβαρά χτυπήματα από τέσσερις άνδρες επειδή δεν ενέδωσε στις πιέσεις του ενός από την παρέα.

Ολα ξεκίνησαν, όταν ο άνδρας τοποθέτησε το χέρι του στην πλάτη της γυναίκας και εκείνη τότε τον άρπαξε από τον καρπό για να τον απομακρύνει. Πέρασαν λίγα δευτερόλεπτα και ο άνδρας επιχείρησε να παρενοχλήσει ξανά τη γυναίκα, παρά τις αντιδράσεις της. Όταν τον απώθησε ξανά, δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια, η γυναίκα πέταξε ένα μπουκάλι μπίρας στον άνδρα και τότε προσπάθησε να την προστατεύσει η φίλη της πετώντας, επίσης, ένα μπουκάλι επάνω του. Ο άνδρας εξεπέλυσε, εκείνη την ώρα, επίθεση και στη δεύτερη γυναίκα που καθόταν στο τραπέζι, ρίχνοντάς την στο έδαφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.