ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρεμλίνο: «Ο αμερικανοκεντρικός κόσμος φτάνει στο τέλος του»

Η δήλωση του εκπροσώπου του Κρεμλίνου Ν.Πεσκόφ

Κρεμλίνο: «Ο αμερικανοκεντρικός κόσμος φτάνει στο τέλος του»

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ προβλέπει το τέλος του αμερικανοκεντρικού κόσμου και την έναρξη της περιόδου της ποικιλίας.

«Ο αμερικανοκεντρικός κόσμος φτάνει στο τέλος του και πλησιάζει η περίοδος της ποικιλίας, μεταξύ άλλων και στις διεθνείς οικονομικές σχέσεις», δήλωσε στους δημοσιογράφους.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι η μεγαλύτερη οικονομία, αλλά όχι η μόνη, και η παγκόσμια οικονομία δεν περιορίζεται στην οικονομία των ΗΠΑ», σημείωσε ο Πεσκόφ. Τόνισε ότι «υπάρχει μια οικονομία που είναι κοντά στις ΗΠΑ, αυτή είναι η Κίνα, υπάρχουν αναδυόμενες οικονομίες με τις απαιτήσεις τους για ενεργειακούς πόρους», προσθέτοντας ότι «ο κόσμος είναι πολύ πιο ποικιλόμορφος από τις ΗΠΑ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο βοηθός υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ για τους ενεργειακούς πόρους Τζέφρι Πάιατ δήλωσε νωρίτερα στους Financial Times ότι η Ουάσινγκτον στοχεύει να μειώσει στο μισό τα έσοδα της Ρωσίας από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο μέχρι το τέλος της δεκαετίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.