ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ξεφεύγει η κατάσταση στο Ιράν: Δύο μέλη των δυνάμεων ασφαλείας σκοτώθηκαν σε διαδηλώσεις

Οι αιματηρές διαδηλώσεις που ξέσπασαν μετά τον θάνατο της Μαχσά Αμινί συνεχίζονται σε όλο το Ιράν

Ξεφεύγει η κατάσταση στο Ιράν: Δύο μέλη των δυνάμεων ασφαλείας σκοτώθηκαν σε διαδηλώσεις

Δύο μέλη των ιρανικών δυνάμεων ασφαλείας σκοτώθηκαν κατά τις διαδηλώσεις με αφορμή τον θάνατο της Μαχσά Αμινί στο Ιράν, όπως μετέδωσε σήμερα το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων IRNA.

Κύμα διαδηλώσεων συνταράσσει το Ιράν μετά τον θάνατο στις 16 Σεπτεμβρίου της 22χρονης, κουρδικής καταγωγής Αμινί, που πέθανε τρεις ημέρες μετά τη σύλληψή της από την αστυνομία ηθών επειδή δεν τήρησε τον αυστηρό ενδυματολογικό κώδικα που ισχύει στην Ισλαμική Δημοκρατία για τις γυναίκες.

Μέλος της πολιτοφυλακής Μπασίτζ, που συνδέεται με τους Φρουρούς της Επανάστασης, σκοτώθηκε χθες βράδυ «αφού υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι μετά από ένοπλη επίθεση πλήθους» στο νότιο τμήμα της Τεχεράνης, σύμφωνα με το IRNA.

Χθες βράδυ σκοτώθηκε επίσης ένα μέλος των Φρουρών της Επανάστασης σε διαδηλώσεις στη Σαναντάτζ, πρωτεύουσα του Κουρδιστάν, της επαρχίας καταγωγής της Μαχσά Αμινί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο αυτοί νεκροί ανεβάζουν σε τουλάχιστον 14 τον αριθμό των μελών των δυνάμεων ασφαλείας που έχουν σκοτωθεί από την έναρξη των διαδηλώσεων στις 16 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.