ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λονδίνο: Επιβάτες φορούν μόνο τα εσώρουχά τους στο μετρό για το «No Trousers Day» (φωτό)

Κάτοικοι του Λονδίνου έβγαλαν τα παντελόνια και κυκλοφορήσαν για μία μέρα με τα εσώρουχα

Λονδίνο: Επιβάτες φορούν μόνο τα εσώρουχά τους στο μετρό για το «No Trousers Day» (φωτό)

Επέστρεψε την Κυριακή στο Λονδίνο το ετήσιο event «Ημέρας Χωρίς Παντελόνι στο Μετρό».

Το ιδιαίτερο αυτό event επέστρεψε έπειτα από τρία χρόνια απουσίας λόγω κορωνοϊού.

Kάτοικοι του Λονδίνου έβγαλαν τα παντελόνια και κυκλοφορήσαν για μία μέρα με τα εσώρουχα στις συγκοινωνίες.

Γυναίκες και άντρες όλων των ηλικιών και των σωματότυπων μπήκαν στα βαγόνια από τη μέση και πάνω ντυμένοι όμως από τη μέση και κάτω φορούσαν μόνο το εσώρουχο, τις κάλτσες και τα παπούτσια τους.

Η Γραμμή Elizabeth Line, που άνοιξε πέρυσι, υποδέχτηκε τους πρώτους επιβάτες χωρίς παντελόνια, με εκατοντάδες ανθρώπους να ταξιδεύουν από τη μέση και κάτω με τα εσώρουχά τους.

Η εκδήλωση αυτή είναι μέρος του παγκόσμιου κινήματος «No Pants Subway Ride» που ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη το 2002 και έκτοτε έχει εξαπλωθεί σε περισσότερες από 60 πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.