ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λονδίνο: Σκυλιά επιτέθηκαν σε άνδρα σε σταθμό τρένου (βίντεο) 

Ο άνδρας έπεσε κάτω, αλλά ευτυχώς δεν κατέληξε στις ράγες

Λονδίνο: Σκυλιά επιτέθηκαν σε άνδρα σε σταθμό τρένου (βίντεο) 

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε σε σιδηροδρομικό σταθμό του Λονδίνου, όταν ένας άνδρας δέχθηκε επίθεση από δύο μεγάλα σκυλιά και μάλιστα, παραλίγο να πέσει στις ράγες την ώρα που περνούσε το τρένο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον σταθμό Stratford International. Tο ένα από τα δύο σκυλιά επιτέθηκε στον άντρα ενόσω εκείνος βρισκόταν στην άκρη της αποβάθρας. Ο άνδρας έπεσε κάτω, αλλά ευτυχώς δεν κατέληξε στις ράγες, εξέλιξη η οποία θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για τη ζωή του, καθώς το τρένο πέρασε από δίπλα του, μερικά δευτερόλεπτα αργότερα.

Σύμφωνα με παρευρισκόμενους, το σκυλί επιτέθηκε στον άνδρα όταν εκείνος πήρε το λουρί του από τη γυναίκα προκειμένου να τη βοηθήσει, καθώς εκείνη πάλευε να τα κρατήσει υπό έλεγχο. Η γυναίκα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, δεν μπορεί να τα ελέγξει και έτσι, τρέχουν πάνω στον άντρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η γυναίκα φώναζε: «Δώσε μου τον σκύλο», όσο ο άντρας προσπαθούσε να ξεφύγει από το πρώτο ζώο, πριν τον πλησιάσει το δεύτερο σκυλί. Τελικώς, η ιδιοκτήτρια των σκύλων κατάφερε να ελέγξει τα ζώα πριν η επίθεση λάβει τραγικές διαστάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.