ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Μια Jaguar παίρνει… παραμάζωμα ποδήλατο στη Βρετανία – Ο ιδιοκτήτης του αρνήθηκε να το μετακινήσει (βίντεο)

Το ποδήλατο συνθλίβεται εντελώς από το όχημα και γίνεται χίλια κομμάτα διάσπαρτα στον δρόμο

Μια Jaguar παίρνει… παραμάζωμα ποδήλατο στη Βρετανία – Ο ιδιοκτήτης του αρνήθηκε να το μετακινήσει (βίντεο)

Η σοκαριστική στιγμή που μια μαύρη Jaguar αξίας 47.000 λιρών ισοπεδώνει ένα ακριβό ποδήλατο, αφήνοντας άναυδους τους περαστικούς, καταγράφηκε σε βίντεο.

Ένας ποδηλάτης φαίνεται να στέκεται στη διασταύρωση των οδών Kilburn High Road και Brondesbury Road της Βρετανίας μετά από τσακωμό με τον οδηγό της Jaguar.

Ο ποδηλάτης κρατάει ένα τηλέφωνο στο αυτί του και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τηλεφωνεί στην αστυνομία.

Λίγες στιγμές αργότερα η Jaguar ξεκινά απότομα να κινείται προς τα εμπρός, με τον ποδηλάτη να προλαβαίνει για χιλιοστά του δευτερολέπτου να απομακρυνθεί από τον δρόμο του θηριώδους SUV.

Δείτε το βίντεο:

Το μαύρο ποδήλατο συνθλίβεται εντελώς από το όχημα και γίνεται χίλια κομμάτα διάσπαρτα στον δρόμο. Ο πίσω τροχός έχει αποσπαστεί εντελώς από το πλαίσιο του ποδηλάτου.

Οι περαστικοί που βρέθηκαν μπροστά σε αυτό το θέαμα άρχισαν να φωνάζουν καθώς το ποδήλατο ήταν πλακωμένο κάτω από τα ελαστικά του ακριβού SUV.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, στη συνέχεια ο οδηγός σταμάτησε το όχημα και αντιμετώπισε τον ποδηλάτη στο πεζοδρόμιο.

«Τώρα με απειλεί ξανά. Ο άντρας οδήγησε κατά πάνω μου και μετά πέρασε πάνω από το ποδήλατό μου», φέρεται να έλεγε στο τηλέφωνο ο άτυχος ποδηλάτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, κάποιοι από όσους είδαν το περιστατικό στα social media υποστήριξαν τον οδηγό, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που διαμαρτύρονται για τις ενέργειες των ποδηλατών γενικότερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.