ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Μπάκιγχαμ: Live εικόνα με τον κόσμο έξω από το παλάτι μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Φόρος τιμής στη μονάρχη που κυβέρνησε από το 1952

Μπάκιγχαμ: Live εικόνα με τον κόσμο έξω από το παλάτι μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Πλήθος κόσμου έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ , καθώς πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ σε ηλικία 96 ετών. Τα βρετανικά ΜΜΕ έχουν διακόψει την ροή του προγράμματος τους και μεταδίδουν live εικόνες έξω από το παλάτι.

Σημειώνεται, ότι το παλάτι εξέδωσε μια λιτή ανακοίνωση για την Βρετανή μονάρχη, αναφέροντας το εξής: «Η βασίλισσα πέθανε ειρηνικά στο Balmoral σήμερα το απόγευμα»

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές, όπως το πότε θα γίνει η κηδεία, μόνο ότι ο πρίγκιπας Κάρολος είναι πλέον ο νέος μονάρχης της Βρετανίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε live εικόνα έξω από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.