ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέα κατολίσθηση στη Βενεζουέλα – Τουλάχιστον τρεις νεκροί

Η νέα κατολίσθηση έγινε σε βόρεια περιοχή της Βενεζουέλας

Νέα κατολίσθηση στη Βενεζουέλα – Τουλάχιστον τρεις νεκροί

Κατολίσθηση σε βόρεια περιοχή της Βενεζουέλας στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον τρεις κατοίκους της, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ο πρόεδρος της χώρας της Λατινικής Αμερικής, ο Νικολάς Μαδούρο.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο επίσης για εκτεταμένες υλικές ζημιές εξαιτίας της κατολίσθησης, που σημειώθηκε στο Καστάνιο, προάστιο της Μαρακάι, της πρωτεύουσας της πολιτείας Αράγουα, κάπου 83 χιλιόμετρα από το Καράκας.

Πλάνα που μεταδόθηκαν από τη δημόσια τηλεόραση της Βενεζουέλας εικονίζουν χείμαρρους λάσπης καθώς καταπίνουν ό,τι βρίσκουν μπροστά τους, παρασύροντας οχήματα, δέντρα και πελώριους βράχους.

Ο πρόεδρος Μαδούρο έκανε την ανακοίνωση αυτή κατά τη διάρκεια παρέμβασής του από την πόλη Λας Τεχερίας, όπου πριν από μια εβδομάδα κατολίσθηση στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 54 ανθρώπους ενώ 8 παραμένουν ακόμη αγνοούμενοι, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό που έδωσε ο αρχηγός του κράτους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προηγούμενος επίσημος απολογισμός έκανε λόγο για 50 νεκρούς και 56 αγνοούμενους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.