ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέας Υόρκη: Το νεότερο τρανς μοντέλο ξεκίνησε την καριέρα της στον κόσμο της μόδας – Είναι μόλις 10 ετών

Σε ποια ηλικία δήλωνε ότι δεν νιώθει αγόρι

Νέας Υόρκη: Το νεότερο τρανς μοντέλο ξεκίνησε την καριέρα της στον κόσμο της μόδας – Είναι μόλις 10 ετών

Έξι χρόνια αφότου άρχισε τη μετάβαση της για αλλαγή φύλου, η Noella McMaher έγραψε ιστορία ως το νεότερο τρανς μοντέλο που περπάτησε ποτέ σε πασαρέλα κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης για λογαριασμό της σχεδιάστριας Mel Atkinson και της Trans Clothing Company.

Η Atkinson αποφάσισε να φτιάξει ένα brand μόδας που να καλύπτει τις ανάγκες των τρανς γυναικών σε ρούχα, ειδικά στην αρχή της μετάβασης. Τώρα, η TCC ολοκληρωμένες κολεξιόν.

«Η Noella δεν αγχώνεται ούτε φοβάται ποτέ τίποτα. Είναι μια μικροσκοπική επαγγελματίας!» δήλωσε η μητέρα της Noella, Dee McMaher, στο Metro UK.

«Ήταν τόσο ενθουσιασμένη που κατέβαινε στην πασαρέλα, ενθουσιασμένη που έβλεπε όλο τον κόσμο και τις κάμερες. Ξέρει ακριβώς πώς να δουλεύει με το πλήθος».

Σε ποια ηλικία δήλωνε ότι δεν νιώθει αγόρι

Σύμφωνα με τους γονείς της, η Noella άρχισε να τους λέει ότι δεν είναι αγόρι όταν ήταν μόλις 2 ετών. Στα 4 της χρόνια, πήγε σε θεραπεία και δήλωσε στον γιατρό ότι είναι κορίτσι.

Οι γονείς της λένε ότι είναι πολύ μικρή για να μεταβεί ιατρικά, αλλά κοινωνικά έκανε τη μετάβαση στα 4 και στα 7 άλλαξε νόμιμα το όνομά της. Την ίδια χρονιά ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο.

«Ήταν τόσο απίστευτο και αγνό να την βλέπω να αγκαλιάζει αυτό που είναι», δήλωσε η μητέρα της. «Δεν έχει κανένα φόβο όταν βρίσκεται στην πασαρέλα και ξέρει ακριβώς πώς να δουλεύει με το κοινό και την κάμερα».

Οι γονείς της είναι περήφανοι που υποστηρίζουν την τρανς κόρη τους

«Ως γονέας ενός τρανς παιδιού, είναι καθήκον μου να την προστατεύσω και να βεβαιωθώ ότι είναι ασφαλής», δήλωσε η μητέρα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δέκα ετών, είναι πολύ ώριμη για την ηλικία της και έχει αυτοπεποίθηση. Θέλει να δείξει σε άλλα τρανς παιδιά ότι είναι εντάξει να κάνουν κοινωνική μετάβαση και να αποδέχονται αυτό που είναι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.