Ο Τζο Μπάιντεν σε νέες περιπέτειες: Η επική αντίδρασή του σε ερώτηση δημοσιογράφου (βίντεο)

Όπου φύγει – φύγει…

Ο Τζο Μπάιντεν σε νέες περιπέτειες: Η επική αντίδρασή του σε ερώτηση δημοσιογράφου (βίντεο)

Viral γίνεται για άλλη μία φορά ο Τζο Μπάιντεν, που φαίνεται πως έχει γίνει ο επίσημος «γκαφατζής» των ΗΠΑ!

Στις… νέες περιπέτειες του Αμερικανού προέδρου, ο ίδιος έχει μια επική αντίδραση όταν δέχεται ερώτηση από δημοσιογράφο για τον «Αρμαγεδδώνα».

Όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο, ο Τζο Μπάιντεν «το βάζει στα πόδια», προκειμένου να αποφύγει τις σχετικές ερωτήσεις, χωρίς μάλιστα να… πέφτει, προς έκπληξη όλων!

Υπενθυμίζεται ότι ο Αμερικανός πρόεδρος, μιλώντας για το ενδεχόμενο χρήσης πυρηνικών όπλων στην Ουκρανία, έκανα λόγο για «Αρμαγεδδώνα», με τις δηλώσεις του να σχολιάζονται έντονα από τη διεθνή κοινότητα, και το Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, να τον καλεί να μιλά με «σύνεση» όταν σχολιάζει τέτοια θέματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν όμως ο Τζο Μπάιντεν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο «αν έρχεται ο Αρμαγεδδών», όχι μόνο δεν απάντησε, αλλά, άρχισε να τρέχει προς το ελικόπτερό του!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.