ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στο δικαστήριο ο Ν.Τραμπ: «Είμαστε ένα έθνος σε παρακμή» – Δήλωσε αθώος – Οι κατηγορίες- Στις 28 Αυγούστου η πρώτη ακρόαση (upd)

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας - Έξω από το δικαστήριο τοποθετήθηκαν κιγκλιδώματα

Στο δικαστήριο ο Ν.Τραμπ: «Είμαστε ένα έθνος σε παρακμή» – Δήλωσε αθώος – Οι κατηγορίες- Στις 28 Αυγούστου η πρώτη ακρόαση (upd)

Στο ομοσπονδιακό δικαστήριο των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον έφτασε ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, μετά τη δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του για προσπάθεια ανατροπής του αποτελέσματος στις προεδρικές εκλογές του 2020 σήμερα δήλωσε αθώος με την πρώτη ακρόαση να προγραμματίζεται στις 28 Αυγούστου.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ταξίδεψε στην Ουάσιγκτον με το ιδιωτικό του τζετ, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια, ενώ έξω από το δικαστήριο τοποθετήθηκαν κιγκλιδώματα.

Σύμφωνα με το BBC, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το αυτοκίνητο που τον μετέφερε στο αεροδρόμιο.

Ειδικότερα, δημοσίευσε μια νέα ανάρτηση στο Truth Social, βάλλοντας κατά του Τζο Μπάιντεν και της οικογένειάς του και αποκαλώντας το δικαστήριο της Ουάσινγκτον, στο οποίο κατευθύνεται, «άδικο χώρο» με «άδικο δικαστή». «Είμαστε ένα έθνος σε παρακμή» έγραψε.

Ο Τραμπ έχει επιλέξει ένα μπλε κοστούμι με τη συνηθισμένη του κόκκινη γραβάτα. Μπήκε από μια πόρτα που του επέτρεπε να αποφύγει τους διαδρόμους όπου μπορούσε να τον δει ο κόσμος. Στη συνέχεια, κάθισε με τη νομική του ομάδα. Τα χέρια του ήταν σταυρωμένα ενώ ήταν σκυμμένος πάνω από το τραπέζι, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του BBC.

Αθώος δήλωσε ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, σε όλες τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Οι κατηγορίες εναντίον του είναι πρώτον, η συνωμοσία με σκοπό την εξαπάτηση των Ηνωμένων Πολιτειών, δεύτερον, η συνωμοσία για την παρακώλυση επίσημης διαδικασίας, τρίτον, η παρεμπόδιση και απόπειρα παρεμπόδισης επίσημης διαδικασίας και τέλος, η συνωμοσία κατά των δικαιωμάτων.

Η Αμερικανίδα δικαστής Moxila Upadhyaya όρισε την πρώτη ακρόαση για την υπόθεση για τις 10 π.μ. (τοπική ώρα) στις 28 Αυγούστου.
trump8

Η στιγμή που ο Τραμπ φτάνει στο αεροδρόμιο και επιβιβάζεται στο αεροπλάνο για Ουάσιγκτον

trump1 trump2
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
trump
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.