ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Παντρεύεται για πέμπτη φορά ο 92χρονος δισεκατομμυριούχος Ρούπερτ Μέρντοχ

Το ζευγάρι αναμένεται να παντρευτεί το καλοκαίρι

Παντρεύεται για πέμπτη φορά ο 92χρονος δισεκατομμυριούχος Ρούπερτ Μέρντοχ

Μέσα από μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα «New York Post» μίλησε ο 92χρονος μεγιστάνας των ΜΜΕ, Ρούπερτ Μέρντοχ για το νέο του αρραβώνα και τον επικείμενο γάμο του.

Σημειώνουμε ότι ο Ρούπερτ Μέρντοχ ελέγχει μια τεράστια αυτοκρατορία ΜΜΕ, σε Ευρώπη, Αυστραλία και Αμερική, που περιλαμβάνει εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς και τηλεοπτικά δίκτυα. Μερικά από τα πιο διάσημα μέσα που διαθέτει είναι τo Fox News, οι Times του Λονδίνου και η Wall Street Journal. Με βάση τα στοιχεία του Forbes, η συνολική του περιουσία ανέρχεται στα 17 δισ. δολάρια.

Ο Μέρντοχ έχει παντρευτεί συνολικά 5 φορές και από τους γάμους του έχει αποκτήσει 6 παιδιά. Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο γάμος που του κόστισε πιο πολύ, ήταν εκείνος με τη δεύτερη σύζυγό του, Άννα, η οποία μετά το διαζύγιο έλαβε μετοχές, μετρητά και ακίνητα συνολικής αξίας 1,7 δισεκατ. δολαρίων.

Μόλις 17 μέρες μετά το διαζύγιο, ο επιχειρηματίας παντρεύτηκε την τρίτη σύζυγό του, την 30 ετών Γουέντι, όταν ο ίδιος ήταν 68 ετών.

Η νέα εκλεκτή της καρδιάς του είναι η 66χρονη Αν Άσλεϊ Σμιθ, πρώην πνευματική καθοδηγήτρια αστυνομικών στο Σαν Φρανσίσκο. Η ίδια ήταν παντρεμένη με τον μουσικό και επιχειρηματία Τσέστερ Σμιθ, ο οποίος δραστηριοποιούταν στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, μέχρι το θάνατό του, το 2008.

Όπως τόνισε η Σμιθ, η ενασχόληση του συζύγου της με τα ΜΜΕ είχε ως αποτέλεσμα να «μιλάει την ίδια γλώσσα» με τον νέο της σύντροφο, αποκαλώντας μάλιστα τη γνωριμία της μαζί του ως «δώρο από το θεό και για τους δύο».

Ο Μέρντοχ, έκανε πρόταση γάμου στην καινούρια του σύντροφο 6 μόλις μήνες μετά τη γνωριμία τους και λιγότερο από ένα χρόνο μετά το διαζύγιο με την τέταρτη σύζυγό του και πρώην σούπερ μόντελ, Τζέρι Χολ, η οποία δηλώνει «συντετριμμένη από τα νέα του αρραβώνα του», καθώς «είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του», σύμφωνα με την «Independent».

Ο ίδιος, σχετικά με την απόφασή του να κάνει ακόμα μια πρόταση γάμου, στην ώριμη ηλικία των 92 ετών, δήλωσε: «Ήμουν πολύ αγχωμένος. Φοβόμουν να ερωτευτώ – αλλά ήξερα ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά. Ελπίζω να είναι. Είμαι ευτυχισμένος».

Το ζευγάρι αναμένεται να παντρευτεί το καλοκαίρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.