Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Π.Χέγκσεθ και Ρ.Κένεντι Τζούνιορ διαγωνίστηκαν σε έλξεις και push ups για να ξαναβρούν γυμνασμένους στρατιώτες!

Δείτε βίντεο από τον διαγωνισμό των δύο Αμερικανών Υπουργών

Π.Χέγκσεθ και Ρ.Κένεντι Τζούνιορ διαγωνίστηκαν σε έλξεις και push ups για να ξαναβρούν γυμνασμένους στρατιώτες!

Το «Pete and Bobby challenge» έγινε στο πλαίσιο της εκστρατείας της κυβέρνησης Τραμπ να χάσουν οι Αμερικανοί βάρος και να γυμναστούν.

Στόχος των δύο υπουργών να κάνουν 50 pullups και 100 pushups σε λιγότερο από πέντε λεπτά ενώ, την ίδια στιγμή, γύρω τους ήταν στρατιωτικοί του Ναυτικού και των Πεζοναυτών.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Υγείας των ΗΠΑ έχει ξεκινήσει το κίνημα «Make America Healthy Again» (Κάντε την Αμερική υγιή ξανά ), το οποίο περιλαμβάνει την προώθηση της κατανάλωσης υγιεινών τροφών αντί για επεξεργασμένα γεύματα.

Από την πλευρά του ο Χέγκσεθ θέλει ο αμερικανικός Στρατός να είναι ο πιο γυμνασμένος και καλά εξοπλισμένος για να υπερασπιστεί τις ΗΠΑ.

Αν και κανείς δεν πέτυχε τον στόχο του challenge, στην κόντρα των δύο υπουργών νικητής αναδείχθηκε ο Χέγκσεθ που ολοκλήρωσε τις ασκήσεις σε κάτι περισσότερο από 5 λεπτά.

«Πλησιάσαμε. Τελείωσα περίπου στα 5:25. Ήσουν ακριβώς πίσω μου» είπε ο υπουργός Άμυνας στον 71χρονο Κένεντι Τζούνιορ.

«Ήταν ο Πρόεδρος Τραμπ που μας ενέπνευσε να το κάνουμε αυτό.

Αυτή είναι η αρχή της περιοδείας μας, που προκαλεί τους Αμερικανούς να ξαναβρούν τη φόρμα τους, να τρώνε καλύτερα, αλλά και να βγαίνουν έξω και να ασκούνται» είπε από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας των ΗΠΑ.

Οι δύο υπουργοί προκάλεσαν, τέλος, στο challenge άλλο ένα άλλο μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου της κυβέρνησης Τραμπ, τον υπουργό Μεταφορών Σον Ντάφι.

«Υπουργέ Ντάφι, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην πρόκληση του Πιτ και του Μπόμπι.

Μπορείτε να το κάνετε σε λιγότερο από πέντε λεπτά; 50 κλήσεις, 100 κάμψεις. Τι λέτε;» ρώτησε ο Χέγκσεθ στο βίντεο, ενώ οι δύο άνδρες γελούσαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.