ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πολιτικός «σεισμός» στην Γαλλία: Οι πολίτες με 43% θεωρούν ότι η Λεπέν θα ασκήσει σωστή αντιπολίτευση στον Μακρόν

«Καλό για τη δημοκρατία» η μη απόκτηση αυτοδυναμίας του Ε,Μακρόν αναφέρει δημοσκόπηση

Πολιτικός «σεισμός» στην Γαλλία: Οι πολίτες με 43% θεωρούν ότι η Λεπέν θα ασκήσει σωστή αντιπολίτευση στον Μακρόν

Δημοσκόπηση για λογαριασμό γαλλικού τηλεοπτικού σταθμού περίπου 7 στους 10 Γάλλους χαίρονται που ο επανεκλεγείς τον Απρίλιο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δεν κατέκτησε τον Ιούνιο και την απόλυτη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, θεωρώντας ότι αυτό είναι «καλό για τη δημοκρατία».

Επίσης το 43% πιστεύει ότι η δεξιά Μαρίν Λεπέν ενσαρκώνει καλύτερα τον ρόλο της αντιπολίτευσης στον Εμανουέλ Μακρόν, έναντι 31% που πιστεύει ότι είναι ο Ζαν Λικ Μελανσόν με τη Λαϊκή Ένωση των κομμάτων της αριστεράς.

Μόνο το 4% βλέπει στον ρόλο αυτό τους Ρεπουμπλικανούς.

Από την άλλη πλευρά, οι Γάλλοι διχάζονται όταν καλούνται να απαντήσουν με ποιο κόμμα θα ήθελαν να διαπραγματευτεί ο Γάλλος πρόεδρος τα ζητήματα της διακυβέρνησης της Γαλλίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 24% των Γάλλων θέλει ο Εμανουέλ Μακρόν να διαπραγματευτεί πρώτα και κύρια με την Αριστερά, 21% με την σκληρή δεξιά, το 20% με τους κεντροδεξιούς Ρεπουμπλικάνους, ενώ το 35% δηλώνει ότι δεν έχει άποψη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.