ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Β.Πούτιν: «Η Ρωσία θα ανακτήσει τον έλεγχο των ιστορικών εδαφών της – Δεν θα κάνουμε τα λάθη της ΕΣΣΔ»

«Εάν μια χώρα δεν είναι σε θέση να λάβει κυρίαρχες αποφάσεις, είναι ήδη αποικία»

Β.Πούτιν: «Η Ρωσία θα ανακτήσει τον έλεγχο των ιστορικών εδαφών της – Δεν θα κάνουμε τα λάθη της ΕΣΣΔ»

Μιλώντας την Πέμπτη ο Πρόεδρος Πούτιν μπροστά σε νέους επιχειρηματίες και ιδρυτές νεοφυών επιχειρήσεων εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Ρωσία θα ανακτήσει τον έλεγχο των ιστορικών της εδαφών.

Πετώντας τα “καρφιά” του προς τα δυτικά κράτη, ο ίδιος δήλωσε με νόημα:

«Εάν μια χώρα δεν είναι σε θέση να λάβει κυρίαρχες αποφάσεις, είναι ήδη αποικία».

Ο «Τσαρ Βλαντ» σημείωσε ότι είναι αδύνατο να περικλείεται μια χώρα όπως η Ρωσία με φράχτη, δεν πρόκειται να περιφραχτεί.

Τι άλλο είπε ο Πούτιν:

Η εδραίωση της κοινωνίας είναι αδύνατη εάν η οικονομία «κουτσαίνει, φτερνίζεται και βήχει». Η Ρωσία δεν θα ακολουθήσει τα βήματα της ΕΣΣΔ, η οικονομία της θα παραμείνει ανοιχτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η οικονομία έκλεισε κατά τη σοβιετική εποχή, όταν χωριστήκαμε από τον υπόλοιπο κόσμο — δημιουργήσαμε με τα χέρια μας το λεγόμενο «Σιδηρούν Παραπέτασμα». Και τώρα δεν πρόκειται να το κάνουμε αυτό, δεν θα επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Η οικονομία μας θα είναι ανοιχτή. Όποιος δεν το θέλει αυτό θα ληστέψει τον εαυτό του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.