ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πρίγκιπας Χάρι: «Βλέπει» συνωμοσία πίσω από το δυστύχημα της Νταϊάνα – Τι αναφέρει στο νέο του βιβλίο

Θεωρεί ότι το Μπάκιγχαμ χρησιμοποίησε το σκάνδαλο για να πλήξει την εικόνα της ευθυκρισίας της μητέρας του

Πρίγκιπας Χάρι: «Βλέπει» συνωμοσία πίσω από το δυστύχημα της Νταϊάνα – Τι αναφέρει στο νέο του βιβλίο

Στις 10 Ιανουαρίου κυκλοφορεί η αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι, με πολλούς να ισχυρίζονται ότι θα προκαλέσει έναν νέο μεγάλο «πονοκέφαλο» στο Μπάκιγχαμ.

Και παρόλο που ο εκδοτικός οίκος Penguin έχει κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό τα περιεχόμενα του «Spare», πληροφορίες αναφέρουν ότι σ’ αυτό υπάρχουν εκτενείς αναφορές στο δυστύχημα της Νταϊάνα.

Δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο αναφέρουν ότι ο πρίγκιπας Χάρι στο βιβλίο του «Spare» μιλά – μεταξύ πολλών  άλλων – για τα συναισθήματα, αλλά και τις σκέψεις του γύρω από το τροχαίο δυστύχημα της μητέρας του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 37χρονος γαλαζοαίματος είχε προσλάβει ειδικούς ερευνητές για να ερευνήσουν τα αίτια του θανάτου της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα. Και, κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα όσα ανακάλυψαν οι ειδικοί ερευνητές δεν έχουν καμία σχέση με το πόρισμα της Scotland Yard και της γαλλικής Αστυνομίας.

Στα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail – περιλαμβάνονται μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες, Γάλλων αστυνομικών που βρέθηκαν στο σημείο αλλά και δημοσιογράφων που έχουν ερευνήσει με μεγάλη λεπτομέρεια πώς και γιατί η Νταϊάνα πέθανε.

Ένας από τους ειδικούς ερευνητές αναφέρει δε ότι ο Χάρι είναι πολύ προσηλωμένος στο να μάθει περισσότερες πληροφορίες για το δυστύχημα της μητέρας του, ενώ βλέπει ακόμα και συνωμοσία πίσω από τον θάνατό της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρίγκιπας Χάρι, αντίθετα από τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο και τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ, δεν πιστεύει ότι η Νταϊάνα ήταν «ασταθής ψυχολογικά» όταν δαιμονοποιούσε το Μπάκιγχαμ.

Θεωρεί μάλιστα ότι ο τρόπος που χρησιμοποιήθηκε το σκάνδαλο με την συνέντευξη στο Panorama του BBC έπληξε την την μνήμη της μητέρας του και το όλο θέμα με τον Μartin Βashir είχε ως στόχο να παρουσιάσουν ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα φαντασιωνόταν πράγματα και να μην έρθουν στο φως οι πραγματικές ευθύνες για το δυστύχημα στο Παρίσι.

Θεωρεί, δηλαδή, ότι το Μπάκιγχαμ χρησιμοποίησε το σκάνδαλο για να πλήξει την εικόνα της ευθυκρισίας της μητέρας του.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η επίσημη θέση, σφραγισμένη από τις έρευνες των γαλλικών Αρχών και της Scotland Yard και αργότερα σε δημόσια βρετανική έρευνα, είναι ότι το δυστύχημα της πριγκίπισσας Νταϊάνα ήταν αποτέλεσμα «βαριάς αμέλειας» του μεθυσμένου σοφέρ του Ritz, Henri Paul, ο οποίος έτρεχε με ταχύτητα για να γλιτώσει από παπαράτσι πάνω σε μοτοσυκλέτες, οι οποίοι είχαν γίνει «ουρά» της Mercedes, προσπαθώντας να την φωτογραφίσουν με τον Ντόντι Αλ Φαγιέντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.