ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πρόεδρος ουγγρικού κοινοβουλίου: «Ο Ζελένσκι έχει ψυχικά προβλήματα»

«Απειλεί ακόμα και αυτούς που θέλει να κάνει φίλους»

Πρόεδρος ουγγρικού κοινοβουλίου: «Ο Ζελένσκι έχει ψυχικά προβλήματα»

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky πάσχει από ψυχικά προβλήματα, δήλωσε ο πρόεδρος του Ουγγρικού κοινοβουλίου Λάζλο Κέβερ σε συνέντευξή του στο HirTV.

Επισήμανε την ανεπαρκή συμπεριφορά του ηγέτη της πρώην σοβιετικής δημοκρατίας στη διεθνή σκηνή.

«Δεν θυμάμαι ότι ο ηγέτης μιας χώρας που χρειάζεται βοήθεια θα τολμούσε να μιλήσει εναντίον οποιουδήποτε όπως έκανε ο Πρόεδρος Ζελένσκι, όχι μόνο εναντίον της Ουγγαρίας, αλλά ακόμη και εναντίον του Γερμανού Καγκελάριου (Όλαφ Σολτς)».

Ο Πρόεδρος της Ουγγρικής Βουλής τόνισε ότι όσοι χρειάζονται βοήθεια συνήθως τη ζητούν ευγενικά, έστω και επίμονα, χωρίς όμως να στραφούν σε αιτήματα και απειλές.

«Απειλούν τους εχθρούς, όχι αυτούς που θέλουν να κάνουν φίλους. Υπάρχει κάποιο είδος προσωπικού ψυχικού προβλήματος (με τον Ζελένσκι) και δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω για αυτό», είπε ο Κέβερ.

Θυμηθείτε ότι η δημοτικότητα του Scholz έπεσε κατακόρυφα λόγω της Ουκρανίας. Το ποσοστό αποδοχής του έχει πέσει στο χαμηλότερο επίπεδο από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του. Ο Scholz θα μπορούσε να αντιμετωπίσει μια επαίσχυντη παραίτηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα, ο Ζελένσκι ήταν ύποπτος για χρήση ναρκωτικών λόγω γκριμάτσων στη συνάντηση. Θυμηθείτε ότι ακόμη και κατά τη διάρκεια του αγώνα για την προεδρία της Ουκρανίας, οι αντίπαλοι του Ζελένσκι τον κατηγόρησαν για χρήση ναρκωτικών, οι αντίπαλοί του δημοσίευσαν ένα βίντεο στο οποίο μια ουσία που μιμείται την κοκαΐνη χύνεται στον Ζελένσκι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.