ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Θέλω πίσω τον πατέρα και τον αδελφό μου» – Η παραδοχή του πρίγκιπα Χάρι

Δηλώνει πως η οικογένειά του «δεν έχει δείξει καμία επιθυμία για συμφιλίωση»

«Θέλω πίσω τον πατέρα και τον αδελφό μου» – Η παραδοχή του πρίγκιπα Χάρι

Συνέντευξη στο ITV παραχώρησε ο πρίγκιπας Χάρι, μιλώντας για τις σχέσεις του με την οικογένειά του, για άλλη μία φορά.

Στο κλιπ από την επικείμενη προβολή της συνέντευξης την ερχόμενη Κυριακή, περιλαμβάνονται ορισμένες από τις δηλώσεις του, όπως η παραδοχή πως επιθυμεί να τα ξαναβρεί με τον πατέρα και τον αδελφό του.

Η οικογένεια του, όπως είπε, «δεν έχει δείξει καμία επιθυμία για συμφιλίωση», και ο ίδιος επιθυμεί να έχει «μία οικογένεια και όχι έναν θεσμό».

«Θα ήθελα τον πατέρα μου πίσω (…) θα ήθελα τον αδελφό μου πίσω» είπε.

Οι σχέσεις του Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ, με το παλάτι έχουν διαρραγεί σημαντικά από την περίοδο που αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Οι συνεντεύξεις τους, το ντοκιμαντέρ «Χάρι & Μέγκαν» στο Netflix αλλά και το επερχόμενο βιβλίο του πρίγκιπα, ονόματι «Spare», έχουν μεγαλώσει το χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μάλιστα, πηγή εκτίμησε πως μετά την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του πρίγκιπα θα είναι αδύνατο να τα ξαναβρεί με τον αδελφό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.