ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το μπάτσελορ που οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα – Απήγαγαν τον γαμπρό και παρίσταναν τρομοκράτες του ISIS

H φάρσα δεν είχε την κατάληξη που ήθελαν οι φίλοι του γαμπρού!

Το μπάτσελορ που οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα – Απήγαγαν τον γαμπρό και παρίσταναν τρομοκράτες του ISIS

Μερικές φορές οι φάρσες που ετοιμάζουν οι φίλοι του γαμπρού στα bachelor δεν καταλήγουν σε καλό…

Αυτή τη φορά σε ένα μπάτσελορ στην Ιταλία η πλάκα οδήγησε… στο αστυνομικό τμήμα.

Μόνο σε hangover δεν κατέληξε ένα μπάτσελορ πάρτι στην Ιταλία, καθώς η φάρσα που επιφύλασσαν οι φίλοι του γαμπρού, τους έστειλε όλους στο κατώφλι του αστυνομικού τμήματος.

Όπως αναφέρει η Guardian, 9 άνδρες κατηγορούνται για «ενεργοποίηση δημόσιου συναγερμού» καθώς ντύθηκαν τρομοκράτες και απήγαγαν τον γαμπρό.

Συγκεκριμένα οι άνδρες από 23 έως 31 ετών ήταν οπλισμένοι με αεροβόλα και φορούσαν μαύρα κράνη, μπήκαν στο σπίτι του γαμπρού στο Trofarello, τον φίμωσαν, τον φόρτωσαν στο πίσω μέρος ενός φορτηγού και επιτάχυναν.

Η χοντρή αυτή πλάκα στράβωσε στην πορεία, αφού οι φίλοι προσποιούνται ότι ήταν τρομοκράτες του ISIS με αποτέλεσμα η αστυνομία να αρχίσει να δέχεται πληθώρα κλήσεων από ανήσυχους κατοίκους της κωμόπολης.

Σημειώνεται ότι ένας ηλικιωμένος παρακολουθώντας την «απαγωγή του γαμπρού» από το παράθυρο του σπιτιού του, λιποθύμησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο γαμπρός ήταν μέσα στο φορτηγάκι των «απαγωγέων» και δεν είχε καταλάβει ότι πρόκειται για ένα κακόγουστο αστείο. Το φορτηγάκι βρέθηκε από την αστυνομία, η οποία κατέσχεσε τα ψεύτικα όπλα, τα κράνη και τα ρούχα με αναφορές στο Ισλαμικό Κράτος, ενώ κατηγορεί τους άνδρες ότι προκάλεσαν πανικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.