ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αλβανοί χασισέμποροι αναζητούν καταφύγιο στην Ελλάδα!

Αλβανοί χασισέμποροι αναζητούν καταφύγιο στην Ελλάδα!

Ως τώρα, οι Αλβανοί που μετέφεραν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην Ελλάδα επέστρεφαν στην πατρίδα τους τρέχοντας σε αφύλακτα μονοπάτια των συνόρων όταν εντοπίζονταν από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.. Τώρα, γίνεται το… αντίστροφο, με την Αστυνομία της Αλβανίας να εντοπίζει τους μεταφορείς κι εκείνοι να αναζητούν καταφύγιο στο ελληνικό έδαφος!

Όσο ασυνήθιστο κι αν είναι, αυτό συνέβη τη Δευτέρα όταν οι τελωνειακοί στο αλβανικό φυλάκιο της Κακαβιάς σταμάτησαν για έλεγχο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας. Όμως, ο νεαρός άνδρας που το οδηγούσε, πετάχτηκε ξαφνικά έξω, το έβαλε στα πόδια εγκαταλείποντας το αυτοκίνητο και πέρασε τρέχοντας προς το ελληνικό έδαφος!

Οι Αλβανοί αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητο και ανακάλυψαν κρυμμένα στο εσωτερικό του 19 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία κατέσχεσαν. Αμέσως ενημέρωσαν τις ελληνικές αρχές, δίνοντάς τους την περιγραφή του μεταφορέα και τα στοιχεία του αυτοκινήτου και έτσι ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό του, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα, μια και πρόλαβε να εξαφανιστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.