ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Διαψεύδει η σκοπιανή κυβέρνηση ότι καταστράφηκαν από αγνώστους οι πινακίδες με τη «Βόρεια»

Διαψεύδει η σκοπιανή κυβέρνηση ότι καταστράφηκαν από αγνώστους οι πινακίδες  με τη «Βόρεια»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος των Σκοπίων Μίλε Μποσνιακόφσκι, διέψευσε τις πληροφορίες ΜΜΕ της χώρας, πως η πρώτη πινακίδα που τοποθετήθηκε με τη νέα ονομασία «Северна Македониjа – North Macedonia» στο συνοριακό πέρασμα με το Κόσοβο, βανδαλίστηκε από αγνώστους.

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ της χώρας, αναρτώντας σχετική φωτογραφία, μπροστά από το «Северна Македониjа» άγνωστοι έγραψαν μπροστά «никогаш», που δηλαδή «ποτέ».

Με αναρτησή του στο Twitter. του ο Μποσνιακόφσκι,, υποστήριξε πως πρόκειται για “ψευδή είδηση”, καθώς η αντικατάσταση των πινακίδων με τη νέα ονομασία στις εισόδους της χώρας θα ξεκινήσει τις επόμενες μέρες

Από νωρίς το πρωί, η φωτογραφία της βανδαλισμένης πινακίδας στα σύνορα με το Κόσοβο, έχει γίνει viral στα κοινωνικά δίκτυα και σε σελίδες μελών του VMRO, που έχει ταχθεί κατά της αλλαγής της Συνταγματικής Ονομασίας της χώρας, ενώ δεν λείπουν οι προειδοποιήσεις για καταστροφή των νέων πινακιδων όταν τοποθετηθούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.