ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πρωτοφανές: Η Αλβανία ανήγειρε μνημείο για τους πεσόντες του τουρκικού πραξικοπήματος του 2016!

Πρωτοφανές: Η Αλβανία ανήγειρε μνημείο για τους πεσόντες του τουρκικού πραξικοπήματος του 2016!

H Aλβανία του Έντι Ράμα έχει καταστεί στρατηγικός εταίρος της Τουρκίας του Ρ.Τ.Ερντογάν και ικανοποιεί όλα τα τουρκικά συμφέροντα και έτσι ανέγειρε μνημείο στα Τίρανα για τα θύματα του τουρκικού πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016 στην Τουρκία!

Στα χρονικά δεν έχει ξανασυμβεί μια χώρα να τιμάει την επέτειο για ένα εσωτερικό πολιτικό γεγονός μιας άλλης χώρας αλλά θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψην από το ελληνικό ΥΠΕΞ το πόσο στενοί είναι οι δεσμοί μεταξύ των δύο ηγετών Ρ.Τ.Ερντογάν και Ε.Ράμα.

Επί της ουσίας ο Ε.Ράμα αποτίει φόρο τιμής στον Ρ.Τ.Ερντογάν.

«Στα Τίρανα, με την ευκαιρία της τρίτης επετείου από το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, στις 15 Ιουλίου 2016, αποκαλύφθηκε μνημείο αφιερωμένο στα θύματα της απόπειρας.

»Το γεγονός αυτό δημοσιοποιήθηκε μόλις σήμερα από τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, αν και το γεγονός έλαβε χώρα στις 15 Ιουλίου με την παρουσία του αναπληρωτή δημάρχου των Τιράνων Αρμπιάν Μαζνίκου.

Μάλιστα, η τουρκική πρεσβεία που συμμετείχε στην εκδήλωση ανακοίνωσε ότι με τους «αδελφούς Σκιπτάρους με επιτυχία και υπερηφάνεια εγκαινιάσαμε τον ‘Δρόμο των Μαρτύρων της 15ης Ιουλίου’ και το ‘Πάρκο της Δημοκρατίας της 15ης Ιουλίου’», σημειώνει η Φωνή της Αμερικής στην αλβανική έκδοση και αναφέρει το Βαλκανικό Περισκόπιο

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι «είναι ένα ασυνήθιστο γεγονός (για μια ανεξάρτητη χώρα) όπως η Αλβανία, να αποκαλύπτει μνημεία αφιερωμένα σε γεγονότα που συμβαίνουν σε μια ξένη χώρα, όπως είναι η περίπτωση του αποτυχημένου πραξικοπήματος, για το οποίο οι τουρκικές αρχές κατηγόρησαν τον Μουσουλμάνο κληρικό Φετουλάχ Γκιουλέν».

Η Φωνή της Αμερικής αναφέρει την πρόσφατη επίσκεψη του Αλβανού πρωθυπουργού στη θερινή κατοικία του Τούρκου προέδρου Ερντογάν στη Μαρμαρίς και λίγες μέρες αργότερα την επίσκεψη στα Τίρανα του Τούρκου υπουργού Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σόιλου, «όπου συζήτησαν για θέματα τρομοκρατίας»…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.