ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βάση των τουρκικών μαχητικών drones Bayraktar ΤB-2 γίνεται η Αλβανία – Δηλώσεις Ε.Ράμα – Οι κίνδυνοι για την Ελλάδα

Η τρίτη βάση στον περίγυρό μας μετά την Τουρκία και την Λιβύη

Βάση των τουρκικών μαχητικών drones Bayraktar ΤB-2 γίνεται η Αλβανία – Δηλώσεις Ε.Ράμα – Οι κίνδυνοι για την Ελλάδα

Βάση των τουρκικών μαχητικών drone Bayraktar ΤB-2 γίνεται η Αλβανία, με τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα να αναγγέλλει την ένταξή τους στις αλβανικές ένοπλες δυνάμεις, ενώ η ένταση με την Ελλάδα, με αφορμή τον διωγμό του ελληνικού στοιχείου από την Βόρεια Ήπειρο και την φυλάκιση του εκλεγμένου δημάρχου της Χειμάρρας, εξακολουθεί.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έ.Ράμα σανάρτησή του αναφέρει ότι «Οι αλβανικές δυνάμεις είναι αποφασισμένες να χρησιμοποιήσουν τις καλύτερες απαραίτητες τεχνολογίες για να υπερασπιστούν τα αλβανικά εδάφη με το καλύτερο και πιο προηγμένο drone της αεροπορικής τεχνολογίας».

Η Αλβανία θα παραλάβει τα Bayraktar TB2, ως υλοποίηση της συμφωνίας με την Τουρκία τον Δεκέμβριο του 2022 για την αγορά των drone τα οποία μπορούν να βομβαρδίσουν όλη την Βόρεια Ελλάδα, ακόμα και τις αεροπορικές βάσεις σε Νέα Αγχίαλο (111 ΠΜ) και Λάρισα (110 ΠΜ), καθώς θα τα χειρίζονται Τούρκοι εκπαιδευτές των Αλβανών οι οποίοι θα τοποθετηθούν μόνιμα στην χώρα.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη απειλή για την ελληνική στρατηγική ασφάλεια, ακόμα μεγαλύτερη και από την βάση των τουρκικών υποβρυχίων στο Δυρράχιο.

Η Αλβανία γίνεται η τρίτη βάση τουρκικών drones που περικυκλώνει την Ελλάδα μετά την Λιβύη και φυσικά, την ίδια την Τουρκία. Το τι μπορούν να κάνουν τα τουρκικά drones, δυστυχώς τα είδαμε στην Συρία, την Λιβύη και την Ουκρανία. Ακόμα και ο υπουργός Ν.Δένδιας πριν τρεις ημέρες στην Βουλή χαρακτήρισε την Τουρκία ως «πρωταθλήτρια των drones».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειώσουμε ότι η Ελλάδα δεν έχει, ούτε ΕΝΑ (!) μαχητικό, δηλαδή οπλισμένο, drone και φυσικά στερείται παντελώς δόγματος χρήσης τους…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.