ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Βρετανία: 11χρονος ρώτησε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ πόσα χρήματα έχει στην τράπεζα – Δείτε πως αντέδρασε

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν του έδωσε ακριβή απάντηση

Βρετανία: 11χρονος ρώτησε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ πόσα χρήματα έχει στην τράπεζα – Δείτε πως αντέδρασε

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επισκέφτηκε την Πέμπτη (16/11) έναν χώρο στο Μάντσεστερ όπου υλοποιείται ένα πρόγραμμα που σχετίζεται με τη βία μεταξύ ανηλίκων.  Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου συνομίλησε με αρκετά παιδιά ωστόσο σύμφωνα με την Telegraph ένα 11χρονο αγόρι, ο Αμίρ Χασάν τον ρώτησε: «Πόσα χρήματα έχετε στον τραπεζικό λογαριασμό σας;»

Σύμφωνα με τον 11χρονο ο Ουίλιαμ αφού γέλασε με την ερώτηση που δέχθηκε στη συνέχεια είπε ότι δεν ξέρει το ακριβές ποσό που έχει στους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

Στη συνέχεια χρησιμοποίησε το χιούμορ του για να απαντήσει σε παιδιά που τον ρώτησαν εάν ήθελε να συμμετάσχει σε μία χειροτεχνία που έκαναν και αφορούσε τα μαλλιά. «Είμαι κυριολεκτικά ο τελευταίος που πρέπει να ρωτήσετε. Τα μαλλιά μου εξαφανίζονται», τους είπε χαμογελώντας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.