ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βρετανία: Γιατί ποιο λόγο δεν θα επιστρέψουν ποτέ στο παλάτι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Τι αποκάλυψε ο βιογράφος που συνεργάστηκε με την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Βρετανία: Γιατί ποιο λόγο δεν θα επιστρέψουν ποτέ στο παλάτι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Ένας βιογράφος του Μπάκιγχαμ αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο η επιστροφή της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στη Βρετανία και το παλάτι είναι σχεδόν απίθανη.

Ο Andrew Morton ο οποίος συνεργάστηκε με την Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας στο βιβλίο του που εκδόθηκε το 1992 «Diana: Her True Story» μίλησε στην εκπομπή Sunday Morning with Trevor Phillips του Sky News και είπε: «Τι; Να πρέπει να υποκλιθεί η Μέγκαν Μαρκλ στην Κέιτ Μίντλετον. Δεν το βλέπω να γίνεται εύκολα κάτι τέτοιο. Έχουν τις δικές τους ζωές στην Καλιφόρνια».

Οι βασιλείς υποκλίνονται μόνο σε μεγαλειότατους, οπότε η Μέγκαν θα έπρεπε να το κάνει στην Κέιτ όταν γίνει Βασίλισσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Χάρι είναι προγραμματισμένο να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς τη Μέγκαν αυτή την εβδομάδα για να παρευρεθεί στα βραβεία WellChild στο Λονδίνο στις 7 Σεπτεμβρίου πριν μεταβεί στους Αγώνες Invictus στη Γερμανία, όπου αργότερα θα βρεθεί και η Μέγκαν Μαρκλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.