ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βρετανία: Μητέρα εξηγεί τον λόγο που ντύνει τα παιδιά της μόνο με επώνυμα ρούχα – Οι ακριβές φίρμες είναι η πρώτη προτεραιότητα της οικογένειας

Πίστευε ότι θα φαινόταν καλή μητέρα

Βρετανία: Μητέρα εξηγεί τον λόγο που ντύνει τα παιδιά της μόνο με επώνυμα ρούχα – Οι ακριβές φίρμες είναι η πρώτη προτεραιότητα της οικογένειας

Μια μητέρα από το Ηνωμένο Βασίλειο αποκάλυψε ότι τα παιδιά της φορούσαν από μικρά ρούχα μεγάλων brand γιατί έτσι πίστευε η ίδια ότι θα φαινόταν καλή μητέρα.

Ο Alan και η Kelly McKenna από το Bexley του Ηνωμένου Βασιλείου, είναι γονείς των Reece, McKenzie και Chase και δεν σκέφτονται καθόλου να ξοδέψουν εκατοντάδες λίρες για τα ρούχα των τριών παιδιών τους.

Τα παιδιά εμφανίστηκαν σε ένα επεισόδιο του 12-Year-Shopaholic το 2014 και το κλιπ έγινε πρόσφατα viral. Τα παιδιά τότε είχαν εμφανιστεί με «γουρούνες» αξίας 400 λιρών, μοτοσικλέτες αξίας 400 λιρών και παλτά αξίας 180 λιρών.

Η Kelly λέει ότι άρχισε να ντύνει τα παιδιά της με επώνυμα ρούχα μόλις γεννήθηκαν με την ελπίδα ότι ο κόσμος θα τη θεωρούσε καλή μαμά.

«Γέννησα τα παιδιά μου μικρή και ένιωσα ότι αν τα έντυνα με ρούχα σχεδιαστών, τότε ο κόσμος θα πίστευε ότι έκανα καλή δουλειά», εξηγεί. «Από τη στιγμή που γεννήθηκαν φορούσαν όλα ρούχα σχεδιαστών. Ήθελα τα παιδιά μου να δείχνουν ωραία. Ήμουν υπερβολική, είχαν ρούχα Burberry και παπλώματα Burberry, Armani, είχαν τα πάντα, είναι γελοίο».

Από τα τρία παιδιά, η νικήτρια των καλλιστείων ομορφιάς Chase είναι αυτή που έχει αναπτύξει το πιο ακριβό γούστο. Όπως λέει η ίδια: «Έχω Ralph, Juicy, νομίζω ότι έχω και Gucci. Δεν μου αρέσει η Primark».

Ο μπαμπάς Alan είναι αυτός που που πείθεται πιο εύκολα. «Η Chase είναι πολύ έξυπνη, έχει υπό τον έλεγχο της τον Alan, είναι τόσο χειριστική», λέει η Kelly. Ο Alan συμφωνεί προσθέτοντας: «Πιστεύω ότι η Chase θα φτάσει ψηλά, την αγαπώ πολύ, αγαπώ όλα τα παιδιά μου πολύ, αλλά έχω μεγάλες ελπίδες για την Chase».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.