Το κυπριακό πλοίο «Μαρίτσα» συγκρούστηκε σε λιμάνι στο Βέλγιο

Δεν υπήρξε τραυματισμός

Το κυπριακό πλοίο «Μαρίτσα» συγκρούστηκε σε λιμάνι στο Βέλγιο

Το κυπριακό εμπορικό πλοίο, Maritsa (Μαρίτσα) συγκρούστηκε με άλλο πλοίο στο λιμάνι της πόλης Ostend του Βελγίου γύρω στις 14:45 το απόγευμα της Πέμπτης, αναφέρει δημοσίευμα των Brussels Times.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, από τη σύγκρουση δεν υπήρξε τραυματισμός.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το λιβυκό πλοίο Joy βρισκόταν αγκυροβολημένο όταν κτυπήθηκε από το πλοίο Μαρίτσα.

Κανένας μέλος του πληρώματος δεν τραυματίστηκε από τη σύγκρουση, εντούτοις τα πλοία υπέστησαν υλικές ζημιές και καταστράφηκε μια σωσίβια λέμβος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η λιμενική αστυνομία έχει αναλάβει να διερευνήσει τις συνθήκες που προκάλεσαν τη σύγκρουση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.