ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κ.Σόμμερ: Αναλαμβάνει ρόλο-έκπληξη στην ταινία του Αντόνιο Μπαντέρας

Κ.Σόμμερ: Αναλαμβάνει ρόλο-έκπληξη στην ταινία του Αντόνιο Μπαντέρας

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα της ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας με τίτλο «The Enforcer», στην Θεσσαλονίκη.

O διάσημος ηθοποιός υποδύεται έναν εκτελεστή που είναι εδώ και χρόνια το δεξί χέρι μιας επικίνδυνης γυναίκας του υποκόσμου. Μάλιστα, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ένα συλλεκτικό αγωνιστικό αυτοκίνητο Barracuda το οποίο οδηγεί ο πρωταγωνιστής, με το νουάρ θρίλερ να είναι τοποθετημένο στο σημερινό Μαϊάμι και τη Φλόριντα.

Γι’ αυτό και μερικοί από τους πιο κεντρικούς δρόμους έχουν αλλάξει τελείως προκειμένου να θυμίζουν… Μαϊάμι.

Υπενθυμίζεται ότι ο διάσημος ηθοποιός έφτασε στις 25 Ιουνίου στην Ελλάδα για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας «The Enforcer», με ιδιωτικό αεροπλάνο Gulfstream G200 Galaxy.

Προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και φυσικά τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα.

Πριν από λίγες ημέρες ο διάσημος ηθοποιός έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την άφιξή του στην Ελλάδα και ανέβασε και την πρώτη φωτογραφία από το σετ των γυρισμάτων.

«Γύρισμα στη Θεσσαλονίκη. Ησυχία στο πλατό!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας στην οποία απεικονιζόταν ο ίδιος σε τρελά κέφια με τον σκηνοθέτη της ταινίας Ρίτσαρντ Χιουζ.

Στο σετ γυρισμάτων στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε προ ημερών και η Κέιτ Μπόσγουορθ η οποία είχε γύρισμα μέχρι αργά το βράδυ, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ταινίας.

Η ηθοποιός και μοντέλο από το Λος Άντζελες που είναι η συμπρωταγωνίστρια του σταρ στην ταινία, ξεκίνησε την καριέρα της από τον «Γητευτή των Αλόγων» πλάι στον Ρόμπερτ Ρέντφορντ όταν ήταν 14 χρονών και από τότε άνοιξε για εκείνη ο δρόμος του κινηματογράφου.

Η συμμετοχή του Κώστα Σόμμερ

Στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί μαζί με ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο, φιλοξενείται μία φωτογραφία του Κώστα Σόμμερ με τον Αντόνιο Μπαντέρας, μιας και ο Έλληνας ηθοποιός και παρουσιαστής θα αναλάβει ρόλο-έκπληξη στην ταινία καθώς σύμφωνα με το σενάριο θα εμπλέκεται σε ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.