Αυτά τα μυστικά θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις σαν καινούργια τα αγαπημένα σου πουλόβερ

Αυτά τα μυστικά θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις σαν καινούργια τα αγαπημένα σου πουλόβερ

Είμαστε στην καρδιά του χειμώνα. Τα πλεκτά είναι ό,τι πιο cozy και άνετο μπορείς να φορέσεις για να παραμείνεις ζεστή και stylish στην καθημερινότητά σου.

Και επειδή δεν πρόκειται για ένα item της ντουλάπας που αφορά μόνο μία σεζόν, αλλά έχει διαχρονική αξία, μοιραζόμαστε μαζί σου τα πιο χρήσιμα και αποτελεσματικά tips για να καταφέρεις να κρατήσεις το πουλόβερ σου αλώβητο από τα σημάδια του χρόνου.

  • Σωστό πλύσιμο

Διάβασε προσεκτικά την ετικέτα του ρούχου σου για να δεις αν μπορείς να το πλύνεις στο πλυντήριο. Είναι σημαντικό αν το πουλόβερ σου είναι μάλλινο ή μάλλινο με συνθετικό αφού το κάθε υλικό απαιτεί διαφορετικό τρόπο για να καθαρίσει.

  • Αποθήκευση

Για όσο διάστημα έχεις στην άκρη τα χειμερινά σου, καλό είναι να αποθηκεύεις τα πλεκτά σε υφασμάτινες σακούλες και όχι σε πλαστικές ώστε να είσαι απόλυτα σίγουρη ότι δεν θα έχει μέσα υγρασία.

  • Ορθή τοποθέτηση

Απόφυγε να κρεμάς τα πουλόβερ σου σε κρεμάστρες γιατί σύντομα θα χάσουν τη φόρμα τους. Είναι προτιμότερο να τα διπλώσεις όμορφα και να τα βάλεις σε κάποιο συρτάρι.

ΤΙP: Τα μάλλινα πουλόβερ μπορούν να αεριστούν για αρκετές ώρες και να φορεθούν ξανά. Αυτό δεν ισχύει όμως για τα συνθετικά αφού απαιτούν πλύσιμο στο χέρι με χλιαρό νερό και απορρυπαντικό.

  • Φόρεσέ τα πάνω από τα t-shirts σου
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με αυτό τον τρόπο θα παρατείνεις το χρόνο μεταξύ των πλύσεων και θα διατηρήσεις σε καλύτερη κατάσταση τα πλεκτά σου. Την ίδια ώρα το μπλουζάκι απορροφά τον ιδρώτα και εμποδίζει την μεταφορά των οσμών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.