ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Πυρά» Γ.Κωσταντίνου κατά του Δ.Λιγνάδη: «Εγώ θα είχα μείνει στην τρύπα μου και θα είχα κρυφτεί»

«Είχα πάθος με τον τζόγο, είναι μια κακή συνήθεια που δημιουργεί μια εξάρτηση, είναι ένα πράγμα τόσο καταστροφικό» εξομολογείται

«Πυρά» Γ.Κωσταντίνου κατά του Δ.Λιγνάδη: «Εγώ θα είχα μείνει στην τρύπα μου και θα είχα κρυφτεί»

Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Κωνσταντίνου το μεσημέρι της Παρασκευής (24/12) και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο, στον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και στο πάθος που είχε για τον τζόγο.

«Η έγχρωμη εκδοχή της ταινίας “Η δε γυνή να φοβάται τον άνδρα” μου άρεσε, το χρώμα τραβάει πιο πολύ τους νέους. Η σκηνή με το προφιτερόλ ήταν αυτοσχεδιασμός, μου ήρθε εκείνη την ώρα να το κάνω και έγινε χαμός. Όλοι οι άνθρωποι που συνεργάστηκα ήταν σημαντικοί για εμένα. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν ένα χαρισματικό πλάσμα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

«Έχω κατάλοιπα από συγγενείς μου που χτυπούσαν πάρα πολύ άσχημα τις γυναίκες»

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου είπε στη συνέχεια πως: «Πάντα ήμουν εναντίον της βίας, έχω όμως πολλά κατάλοιπα από συγγενείς μου που χτυπούσαν πάρα πολύ άσχημα τις γυναίκες. Δεν ήξερα όλα αυτά που έγιναν με τις καταγγελίες, όταν έμαθα λεπτομέρειες για αυτά που έκαναν κάποιοι συνάδελφοι κατέρρευσα».

Η απορία για το κουράγιο του Δημήτρη Λιγνάδη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί άνθρωποι με φοβερή δύναμη και λάμψη, επέλεξαν αυτό το δρόμο. Απορώ με το κουράγιο του Δημήτρη Λιγνάδη να ανεβάσει παράσταση στη φυλακή, εγώ θα είχα μείνει στην τρύπα μου και θα είχα κρυφτεί» είπε ο Γιώργος Κωνσταντίνου στην συνέχεια, ενώ αναφερόμενος στο πάθος που είχε με τον τζόγο είπε πως: «Είχα πάθος με τον τζόγο, είναι μια κακή συνήθεια που δημιουργεί μια εξάρτηση, είναι ένα πράγμα τόσο καταστροφικό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.