Κατάκοπη η Βάλια Χατζηθεοδώρου: Δεν είναι εύκολο πράγμα να είσαι influencer!

Κατάκοπη η Βάλια Χατζηθεοδώρου: Δεν είναι εύκολο πράγμα να είσαι influencer!

Δύσκολο πράγμα να είσαι Influencer στις μέρες μας!

Τάδε έφη η Βάλια Χατζηθεοδώρου. Τώρα θα αναρωτιέστε ποια είναι η κοπέλα και με τα δίκια σας. Η κα Χατζηθεοδώρου, εκτός από το προφανές το να είναι Influencer, έχει περάσει και από τον Τροχό της Τύχης, από τα παρασκήνια του της Voice αλλά ίσως και να την γνωρίζεις ως κορίτσι του front man των Alcatrash

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Μπέττυ Μαγγίρα και μίλησε για το influencing.

Μεταξύ άλλων, η Βάλια Χατζηθεοδώρου ρωτήθηκε και για το αν θεωρεί τον εαυτό της influencer με την ίδια να το φέρνει απ’έξω απ’έξω και να απαντά πως για εκείνη αυτό είναι μια μεγάλη συζήτηση αλλά τόνισε πως πρόκειται για μια δουλειά που απαιτεί κόπο.

«To να είσαι influencer για μένα είναι λίγο μεγάλη συζήτηση γιατί πρέπει να λέμε influencers αυτούς που πραγματικά επηρεάζουν τον κόσμο και όχι για το αν το παπούτσι είναι καλό. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το Instagram. Μου αρέσει πολύ η φωτογραφία… Δε χρησιμοποιώ τα social τόσο για να αναφερθώ σε πιο κοινωνικά θέματα ή για να πω την άποψή μου. Υπάρχουν λογαριασμοί που το κάνουν, αυτοί μπορούν να επηρεάσουν εγώ το κάνω σε πιο κοριτσίστικο επίπεδο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγο αργότερα σημείωσε: «Μπορεί να μην το πιστεύει ο κόσμος, αλλά είναι κανονική δουλειά. Θέλει κόπο, δεν είναι απλό. Οι εταιρείες έχουν κάποιες απαιτήσεις. Η κάθε δουλειά έχει τη δική της δυσκολία» είπε χαρακτηριστικά η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.