
Οι γιορτές τελείωσαν αλλά τα φαγητά όχι. Ιδιαίτερα τα γλυκά… Δες τι μπορείς να κάνεις ώστε να τα «εκμεταλλευτείς» με τον πιο εύκολο και νόστιμο τρόπο.
Πόσα μελομακάρονα μπορεί να φάει κανείς; Πόσους κουραμπιέδες; Φτάνει πια… Κι όμως.. Υπάρχει τρόπος να τα ευχαριστηθείς με άλλη μορφή.
1. Χρησιμοποίησέ τα ως βάση για τσίζκεικ αντί για τα κλασσικά μπισκότα. Η γεύση τους θα δώσει στην όλη συνταγή το “κάτι άλλο” που θα κάνει όσους το δοκιμάσουν να “ψάχνονται”.
2. Επίσης αντί για μπισκότα σε κλασικό μωσαϊκό. Η υπόλοιπη συνταγή μπορεί να πάει όπως έχει αλλά το μείγμα των μελομακάρονων και των κουραμπιέδων θα απογειώσει το αποτέλεσμα.
3. Ως βασικό υλικό σε σοκολατάκια παντός είδους
Μιλάμε για σίγουρη επιτυχία…
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.