ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Απίστευτα πράγματα στο Mega – Κλυδωνίζονται οι μεγαλοϊδιοκτήτες του καναλιού

Απίστευτα πράγματα στο Mega – Κλυδωνίζονται οι μεγαλοϊδιοκτήτες του καναλιού

Αν στο μεγαλύτερο κανάλι της χώρας στο οποίο είναι μεγαλομέτοχοι ορισμένοι από τους μεγαλύτερους, ισχυρότερους και πλουσιότερους επιχειρηματίες της χώρας αναζητείται λύση στην περικοπή 100-200 ευρώ από χαμηλόμισθους και κανά 500ρικο από τους πιο υψηλόμισθους, τότε τα πράγματα είναι προδιαγεγραμμένα για το μέλλον του καναλιού.

Αν σε ένα κανάλι υπόδειγμα εργασιακών σχέσεων για 25 χρόνια φτάσαμε στο σημείο να ανακοινώνονται περικοπές τέτοιου επιπέδου και οι διευθυντές να λένε στους εργαζομένους ότι όποιος δεν συμφωνήσει απολύεται απαιτώντας να υπογράψουν μια νέα σύμβαση που είναι γραμμένη από τη διοίκηση χωρίς καν μια τυπική διαβούλευση έστω για κάποιους όρους της με τους εργαζομένους, τότε είναι προφανές ότι το μέλλον του καναλιού δεν είναι απλά προδιαγεγραμμένο, αλλά πιθανότατα απλά δεν υφίσταται ως έννοια.

Αν σκεφτούμε ότι οι ιδιοκτήτες του Mega που αρνούνται να χρηματοδοτήσουν το κανάλι εδώ και πολύ καιρό μπλεγμένοι σε μεταξύ τους ανούσια power games έχουν στην πλάτη τους και τις εκδοτικές επιχειρήσεις τους οι οποίες είναι σε τρεις φορές χειρότερη κατάσταση από το κανάλι μπορούμε να σκεφτούμε εύκολα τι πρόκειται να συμβεί πολύ σύντομα σε Πηγασο και ΔΟΛ.

Η αδυναμία συνεννόησης των μεγαλό-ιδιοκτητών, όπως φαίνεται ειτε θα οδηγήσει σε κλείσιμο του Mega, είτε η αλληλοεξόντωση τους θα αφήσει δώρο τη συγχώνευση του Mega με το Star, όπως έχουν προτείνει άλλωστε εδώ και πολύ καιρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΥΓ: Την ημέρα της ορκωμοσίας της κυβέρνησης απεργία στον ΔΟΛ (BHMA FM) και την ημέρα των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης απεργία στο Mega. Αν το έλεγες αυτό σε κανέναν πριν από λίγο καιρό θα σε ρώταγε αν ξέρεις κατά πού πέφτει το Δαφνί…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.