ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ο Χανταμπάκη μιλά για όλους και για όλα στην Ελεονώρα Μελέτη – Τι αποκάλυψε για την Ειρήνη Παπαδοπούλου; (βίντεο)

Ο Χανταμπάκη μιλά για όλους και για όλα στην Ελεονώρα Μελέτη – Τι αποκάλυψε για την Ειρήνη Παπαδοπούλου; (βίντεο)

Καλεσμένος στο πλατό του Survivor Πανόραμα βρέθηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης και έδωσε τις δικές του απαντήσεις, για τη συμπεριφορά του μέσα στο παιχνίδι.

Θέλησε να εξηγήσει ποια είναι η πραγματικότητα σχετικά με όσα ακούστηκαν για το γεγονός ότι είχε δημιουργήσει κλίκα όσο ήταν στο Survivor.

Ένα από τα στιγμιότυπα που συζητήθηκε αρνητικά για τον Στέλιο ήταν το πλάνο οπού έκανε «πλάκα» με το σουτιέν της Ειρήνης Παπαδοπούλου, που όπως τελικά αποδείχτηκε ήταν της Λάουρας.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή για αυτή την παρεξήγηση, ενώ αποκάλυψε πως μετά την αποχώρηση και των δύο, εκείνος έστειλε μήνυμα στην Ειρήνη να βρεθούν αλλά ακόμη λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων της τραγουδίστριας, δεν έχουν καταφέρει να συναντηθούν. Όπως είπε ήταν απλά μια πλάκα και δεν είχε καμία σχέση με bullying προς την τραγουδίστρια.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον περιβόητο καβγά του με τον Ντάνο, όταν τον ειρωνεύτηκε που έκανε το σταυρό του, πριν το φαγητό.

«Δεν προστάτεψα τον εαυτό μου στον τσακωμό μου με τον Ντάνο. Έχασα το δίκιο μου.Δεν θα μπορούσαμε να έρθουμε πολύ κοντά, γιατί είμαστε πολύ διαφορετικοί παίκτες, είχαμε διαφορετικές αντιλήψεις για τους κανονισμούς τους παιχνιδιού οπότε δεν θα μπορούσαμε να έρθουμε κοντά στο παιχνίδι. Εκτός παιχνιδιού… ξαναγνωριζόμαστε και… ο καθένας κρίνει τον άλλον αν του ταιριάζει στον χαρακτήρα», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.