ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Τι συμβαίνει με την Σάσα Σταμάτη και τον Παύλο Βαρδινογιάννη; (φωτό)

Τι συμβαίνει με την Σάσα Σταμάτη και τον Παύλο Βαρδινογιάννη; (φωτό)

Ούτε ένας μήνας δεν πέρασε που ο Παύλος Βαρδινογιάννης και η Σάσα Σταμάτη διασκέδασαν μαζί στο Fantasia. Το Σάββατο το βράδυ, ο επιχειρηματίας και η δημοσιογράφος βρέθηκαν ξανά στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης που ζει μόνιμα στην Αμερική έρχεται πολύ συχνά στην Ελλάδα προκειμένου να δει τα παιδιά του τα οποία μετά το διαζύγιο μένουν εδώ με την μητέρα τους, Τζίνα Αλιμόνου. Πλέον όποτε έρχεται βγαίνει πάντα με την Σάσα Σταμάτη κάτι που φουντώνει τις φήμες περί ειδυλλίου μεταξύ τους. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE,πριν το Φαντασία δείπνησαν στο εστιατόριο Cappana στο Κολωνάκι. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον ωστόσο μέχρι στιγμής η Σάσα και ο επιχειρηματίας είναι καλοί φίλοι που απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.Γνωρίζονται μάλιστα πάνω από 12 χρόνια!

Ο επιχειρηματίας είναι θαυμαστής του Αντώνη Ρέμου και όλη τη βραδιά τόσο ο ίδιο όσο και η Σάσα δεν σταμάτησαν να σιγοτραγουδούν τα τραγούδια του. Όταν μάλιστα άναψε το κέφι, σηκώθηκαν να χορέψουν ενώ ο Αντώνης Ρέμος χαιρετούσε από την πίστα τη Σάσα, στέλνοντας της φιλιά!

Στον Αντώνη Ρέμο διασκέδασαν προχθές, η Σάσα Σταμάτη και ο Παύλος Βαρδινογιάννης.

Μια από τις βραδινές εξόδους του ήταν και στο Fantasia για να απολαύσει τα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου, συντροφιά με τη Σάσα Σταμάτη, Οι φωτογραφίες αλλά και όσοι τους είδαν εκείνη τη νύχτα, φούντωσαν τις φήμες ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους… Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του TLIFE, η Σάσα και ο επιχειρηματίας είναι πολύ καλοί φίλοι και γνωρίζονται από το 2004. Εκείνος της έκανε την πρόταση να διασκεδάσουν με την παρέα τους στο Ρέμο και η Σάσα αποδέχθηκε με χαρά. Η δημοσιογράφος έχει φιλική σχέση χρόνια με τον επιχειρηματία και την οικογένειά του και είχε παρεβρεθεί μάλιστα και στη βάπτιση των μωρών που είχε αποκτήσει με την Τζίνα Αλιμόνου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

tlife.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.