ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Σεφ δημιουργεί τα πιο όμορφα «κεντητά» φρούτα και λαχανικά (φωτό)

Σεφ δημιουργεί τα πιο όμορφα «κεντητά» φρούτα και λαχανικά (φωτό)

Ξεκίνησε λαξεύοντας ένα μήλο και πλέον μπορεί να σκαλίσει οποιοδήποτε φρούτο του ζητηθεί.

Με έναν συνδυασμό ταϊλανδέζικων τεχνικών, κεντήματος και δικού του στυλ, ο 26χρονος Ιταλός Ντανιέλε έχει φτάσει, σήμερα, να έχει ένα πορτοφόλιο εντυπωσιακών «γλυπτών».

Χάλκινο μετάλλιο, στον πρώτο διαγωνισμό που συμμετείχε (στην Ιταλία). Χρυσό, τον επόμενο χρόνο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα – ναι, υπάρχει Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γλυπτικής Φρούτων – στη Βασιλεία της Ελβετίας.

Έναν χρόνο αργότερα, πάλι χρυσό, στο Λουξεμβούργο αυτή τη φορά. Αργότερα, στην Ταϊβάν, ήταν ανάμεσα στους κριτές, πλέον.

Σήμερα, εργάζεται ως σεφ ζαχαροπλαστικής στο Σίδνεϊ. «Λαξεύει» φρούτα για να διακοσμεί πάστες και τούρτες.

Έχει 100.000 θαυμαστές που παρακολουθούν, στο Facebook και το Instagram, τις καλλιτεχνικές ανησυχίες του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.