ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δείτε το νέο τρέντι look της Κέιτ Μιντλετον (φωτό)

Δείτε το νέο τρέντι look της Κέιτ Μιντλετον (φωτό)

Με ένα εντυπωσιακό φόρεμα αλλά και με νέο μαλλί εμφανίστηκε στην πρώτη ημέρα του Γουίμπλεντον η Κέιτ Μίντλετον.

Μεγάλη φαν του τένις -ήταν το μεγάλο της όνειρο να γίνει τενίστρια- εμφανίζεται σχεδόν κάθε χρόνο στο παγκοσμίως γνωστό τουρνουά. Με μια εξαίρεση, το 2013, όταν ήταν έγκυος στον πρίγκιπα Τζορτζ, στις μέρες της σχεδόν, και αν και το ήθελε πολύ, τελικά δεν της το επέτρεψε ο γιατρός της!

Φορώντας ένα σικάτο λευκό φόρεμα με μεγάλα μαύρα πουά, με την υπογραφή Dolce & Gabbana, και με το νέο της, πολύ πιο κοντό μαλλί, η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε στο γήπεδο.

Ευδιάθετη και χαλαρή κρατώντας στα χέρια όχι το κλασικό τσαντάκι της αλλά μια μεγάλη λευκή τσάντα με την υπογραφή Victoria Beckam και έχοντας αποχωριστεί τις κλασικές πλατφόρμες της για ένα μοδάτο μαύρο πέδιλο, μπήκε στο γήπεδο, συνομίλησε με αθλητές, τούς εξομολογήθηκε ότι παίζει και εκείνη τένις, αν και όχι τόσο καλά ώστε να μπορεί να συμμετέχει σε κάποιο τουρνούα, αστειεύτηκε με εργαζομένους στο γήπεδο και πήγε στη θέση της, αφήνοντας το καινούριο της μαλλί να το παρασέρνει ο αέρας, για να παρακολουθήσει τον πρώτο της αγώνα…

Την Κέιτ Μίντλετον την γνωρίσαμε, ως κοπέλα ακόμη του πρίγκιπα Γουίλιαμ με πλούσιο μακρύ μαλλί και μάλιστα στο γάμο της, ενώ δεν συνηθίζεται στους γαλαζοαίματους, δεν τα έπιασε σε κότσο, προτιμώντας να τραβήξει μερικά μόνο ψηλά και τα υπόλοιπα να πέφτουν σε ελαφριές μπούκλες, στα τελειώματα, πάνω στους ώμους της, μιας και όπως έλεγε τότε, έτσι την είχε γνωρίσει ο πρίγκιπας και έτσι του άρεσαν… Πριν ένα χρόνο περίπου η Κέιτ Μίντλετον ασπάστηκε τη μόδα του lob, της μακριάς έκδοσης του καρέ δηλαδή, ένα κούρεμα μανία τα τελευταία χρόνια. Η πρώτη προσπάθεια ήταν πιο… συντηρητική. Τώρα η Κέιτ Μίντλετον φάνηκε πιο… αποφασισμένη αφού προχώρησε ένα βήμα παρακάτω και έκοψε λίγο παραπάνω τα πλούσια μαλλιά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.