ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Survivor: Η παραγωγή «φυγάδευσε» τον Ντάνο (φωτό,βίντεο)

Survivor: Η παραγωγή «φυγάδευσε» τον Ντάνο (φωτό,βίντεο)

Λόγω του οτι ο κόσμος ήθελε να δει από κοντά τον νικητή αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες η παραγωγή αναγκάστηκε να «φυγαδεύσει» τον Ντάνο…

Θα πρέπει να φίλησε τα κομποσκοίνια του τουλάχιστον 100 φορές και να έκανε τον σταυρό του άλλες πενήντα. Αυτή την φορά όμως ήταν πιο ψύχραιμος και στα διαλείμματα ακολουθούσε τις οδηγίες της παραγωγής που τον φυγάδευε αστραπιαία στα παρασκήνια.

Είχε όμως καταλάβει από τις ιαχές του πλήθους ότι το έπαθλο ήταν κοντά. Από το πρώτο δευτερόλεπτο που πάτησε το πόδι του στην σκηνή, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε αποδέκτης ενός κύματος αγάπης στα όρια της υστερίας από μικρούς και μεγάλους. Οσο ανέβαινες το άλσος για να πλησιάσεις το αμφιθέατρο έβλεπες πιτσιρικάδες οι οποίοι μέσα στα δέντρα και τις πλαγιές φώναζαν «Ντάνο» μπας και ξετρυπώσουν από κάπου τον νέο τηλεοπτικό ήρωά τους. Το ίδιο γινόταν σε όλη την διαδρομή. Εφηβες με τζην σορτσάκια και τα κινητά στα χέρια, μαμάδες που έσερναν παιδάκια προκειμένου να τον δουν από κοντά και ολόκληρες οικογένειες. Ολοι για τον Ντάνο.

Το κλίμα ήταν ξεκάθαρα υπέρ του, τόσο που περίπου μισή ώρα πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων είχε αρχίσει να κυκλοφορεί στο χώρο του τελικού η πληροφορία ότι προηγούταν κατά πολύ σε ποσοστό ψήφων του αντιπάλου του Μάριου. Όμως ο Αγγελόπουλος δεν ήταν απόλυτα σίγουρος. Γι αυτό και χτυπούσε νευρικά το αριστερό του πόδι στο πάτωμα συνεχώς τα τελευταία λεπτά. Όταν έγινε η ανακοίνωση του νικητή ξέσπασε σε κραυγές, σχεδόν απελευθέρωσε το άγχος τριών εικοσιτετραώρων μέσα σε τρία μόλις λεπτά.

Μετά πήρε το μικρόφωνο και έβγαλε ένα μικρό λόγο στον οποίο μεταξύ άλλων αφού «έδωσε την ευλογία του στο πλήθος» μας κάλεσε όλους στο σπίτι του στην Σκιάθο και μας ευχήθηκε δεκαπλάσιες χαρές από αυτή που ένιωσε ο ίδιος. Κι έζησε αυτός καλά και η παραγωγή καλύτερα καθώς ουδείς φανταζόταν την εξέλιξη του συγκεκριμένου ριάλιτι το οποίο έσπασε κυριολεκτικά τα ταμεία…

Παραγωγή για γέλια και για κλάματα

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά η παραγωγή τα έκανε μούσκεμα. Μετά την ανοργανωσιά του ημιτελικού ήλθε και αυτή του τελικού να επιβεβαιώσει ότι δεν είναι απλό πράγμα να διοργανώνεις προγράμματα τόσο μεγάλου ενδιαφέροντος σε ζωντανή μετάδοση δίχως να έχεις πλάνο. Και πάλι δεν υπήρχε καλή ταξιθεσία, άνθρωποι συνεχώς αναγκάζονταν να αλλάζουν θέσεις, οι προσκλήσεις που δόθηκαν ήταν υπερβολικά πολλές με αποτέλεσμα πολλοί να κάθονται στους διαδρόμους και στον χώρο μπροστά από το αυτοσχέδιο πλατό ενώ και πάλι ο κίνδυνος να προκληθεί ατύχημα ανά πάσα στιγμή ήταν ορατός. Σε όλους τους εξωτερικούς χώρους υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη, ακόμη και αστυνομικοί με πολιτικά ρούχα, αρκετά περιπολικά και τζιπ.

Ο τούρκος καναλάρχης Ατζούν Ιλιτζαλί έφτασε λίγη ώρα μετά την έναρξη του τελικού και μπαινόβγαινε κάνοντας χρήση και των θέσεών του μέσα στο θέατρο αλλά και του αυτοσχέδιου περιπτέρου που είχε στηθεί ακριβώς πίσω από την σκηνή και στο οποίο κάθονταν οι επίσημοι που δεν κατάφεραν να βρουν θέση αλλά και όσοι έπρεπε να μην βρίσκονται μέσα στο κοινό. Εκεί ο Ατζούν παρακολουθούσε το παιχνίδι από τηλεοράσεις και μαζί του ήταν και η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ Αλκηστις Μαραγκουδάκη.

Παρά τις συνεχείς και έντονες πιέσεις των δημοσιογράφων ο τούρκος παραγωγός και οι συνεργάτες του δεν επέτρεψαν στον Ντάνο να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκειά τους. Μικρό το κακό, καθώς είναι σίγουρο πως θα έλθει η στιγμή που οι συνεντεύξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη. Γι αυτό και ο νικητής φυγαδεύτηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

Τα φώτα έσβησαν, ο Ντάνος πήρε τις εκατό χιλιάδες ευρώ, θα εξαργυρώνει τη νίκη του για πολύ καιρό και μέχρι το επόμενο Survivor όλα θα κυλούν ήρεμα για τους πιο εφήμερους ήρωες μιας αλλόκοτης τηλεοπτικής πραγματικότητας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.