ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στο μπαρ του μισθοφόρου διασκέδασαν οι Μαχητές – Το τρολάρισμα του Βασάλου για την συμπεριφορά του στο Survivor (φωτό)

Στο μπαρ του μισθοφόρου διασκέδασαν οι Μαχητές – Το τρολάρισμα του Βασάλου για την συμπεριφορά του στο Survivor (φωτό)

Τελικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν προλαβαίνει να πέφτει από τη μία γυναικεία αγκαλιά στην άλλη. Ούτε ο Γιάννης Σπαλιάρας να ήταν!

Χθες το βράδυ, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έγινε οικοδεσπότης στο μπαρ που διατηρεί στην Αγία Παρασκευή, το Dodo’s bar και φυσικά όλοι οι στενοί φίλοι που έχει αποκτήσει από το Survivor, ήταν εκεί, με πρώτο και καλύτερο βέβαια, τον Βασάλο. Ο τελευταίος βρισκόταν συνεχώς σε μία γυναικεία αγκαλιά, μένοντας… παραπάνω σε εκείνη της αδελφής του μισθοφόρου, την γλυκιά Μένια με την οποία βέβαια δεν τους συνδέει τίποτα παραπάνω από μία γλυκιά και αγνή φιλία.

Οι φωτογράφοι βρέθηκαν εκεί και τους απαθανάτισαν. Βέβαια, δεν δίστασαν να ενημερώσουν και τους διαδικτυακούς τους φίλους για την έξοδο τους. Ο Βασάλος και η Ελισάβετ μέσω Insta Stories τρόλαραν την συμπεριφορά του πρώτου στο παιχνίδι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, η Ελισάβετ δημοσίευσε μια selfie τους και πάνω έγραψε: «Μου κάνει μούτρα γιατί δεν ξεσκόνισα την άμμο!». Στην συνέχεια ο Κωνσταντίνος τρόλαρε και ο ίδιος τον εαυτό του, δημοσιεύοντας μια εικόνας με τα εξής λόγια: «Μιλάνε συνέχει για φαί. Θα τις πετάξω στην θάλασσα!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.