ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

The Wall Live in Berlin: Τα απρόοπτα που συνέβησαν στην ιστορική συναυλία των Pink Floyd (φωτό, βίντεο)

The Wall Live in Berlin: Τα απρόοπτα που συνέβησαν στην ιστορική συναυλία των  Pink Floyd (φωτό, βίντεο)

Η ιστορική συναυλία θα μείνει στην ιστορία της μουσικής για πάντα.

Παρόντες στη συναυλία ήταν οι διασημότεροι ερμηνευτές της εποχής, οι Scorpions, Cyndi Lauper, Sinéad O’Connor, Van Morrison, Marianne Faithfull, και ο Bryan Adams. Η συναυλία έγινε σε ένα άδειο τεράστιο οικόπεδο μεταξύ της πλατείας Ποτσντάμερ και της Πύλης του Βραδεμβούργου που υπήρχε τότε κατά μήκος του Τείχους του Βερολίνου.

Το υπερθέαμα συγκέντρωσε πάνω 350.000 άτομα, ενώ όταν άνοιξαν οι πόρτες άλλες 100.000 άνθρωποι μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την συναυλία.

Στη διάρκεια της συναυλίας συνέβησαν πολλά απρόοπτα. Μετά το δεύτερο τραγούδι, The Thin Ice, έγινε διακοπή ρεύματος. Μόλις αποκαταστάθηκε, σημειώθηκε μια δεύτερη, στο τραγούδι Mother. Η συναυλία μεταδιδόταν απευθείας στην τηλεόραση και στο τέλος ζητήθηκε από τους καλλιτέχνες να μείνουν στις θέσεις τους ώστε να ξαναγραφούν τα κομμάτια που χάθηκαν προκειμένου να είναι εμπορικό το βίντεο της συναυλίας.


Πράγματι, το κομμάτι The Thin Ice ξαναγράφηκε αλλά επειδή η Sinéad O’Connor αρνήθηκε να μείνει, μόνο κομμάτια από τις πρόβες του Mother φαίνονται στο βίντεο. Επίσης, η σκηνή της Ute Lemper όταν τραγούδησε το The Trial, επειδή η κάμερα δεν ήταν σταθερή, ήταν αχρησιμοποίητη και ξαναγράφηκε αργότερα σε στούντιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.