ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο ελληνικός «χρυσός αριθμός Φ» αποδεικνύει πως ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχει το τέλειο πρόσωπο (φωτό)

Ο ελληνικός «χρυσός αριθμός Φ» αποδεικνύει πως ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχει το τέλειο πρόσωπο (φωτό)

Είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες στον κόσμο και πλέον το υποστηρίζει η επιστήμη.

Τα χαρακτηριστικά του 56χρονου ηθοποιού βρέθηκαν να είναι κατά 91,86% συμβατά με τον ελληνικό «χρυσό αριθμό Φ», την περίφημη «χρυσή τομή», ο οποίος για χιλιάδες χρόνια πιστεύεται ότι κρατά τη μυστική φόρμουλα της τελειότητας.

Με τη χρήση αυτής της θεωρίας, η τεχνολογία χαρτογράφησης βρήκε επίσης ότι ο Ράιαν Γκόσλινγκ έχει την τέλεια μύτη, ο Χάρι Στάιλς τα ομορφότερα μάτια και πηγούνι, ενώ ο Ντέιβιντ Μπέκαμ το πιο τέλεια σχηματισμένο πρόσωπο.

Ο Κλούνεϊ, που πριν από ένα μήνα έγινε πατέρας διδύμων, εξετάστηκε με τις τελευταίες τεχνικές χαρτογράφησης προσώπου από τον πλαστικό χειρουργό, Τζούλιαν ντε Σίλβα, με έδρα το Λονδίνο.

Τα μάτια, τα φρύδια, η μύτη, τα χείλη, το πηγούνι, η γνάθος και το σχήμα του προσώπου του μετρήθηκαν και βρέθηκαν πολύ κοντά στην ελληνική ιδέα της τελειότητας.

Δεύτερος ωραιότερος ο Μπράντλεϊ Κούπερ, με 91,8% συμβατότητα, τρίτος ο Μπραντ Πιτ με 90,51% και ακολουθούν ο τραγουδιστής των One Direction, Harry Styles με 89,63% και πέμπτος ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με με 88,96%.

Ο «Χρυσός Αριθμός Φ» είναι μία μαθηματική εξίσωση, την οποία επινόησαν οι αρχαίοι Έλληνες σε μία προσπάθεια να μετρήσουν την ομορφιά.

Τον αριθμό χρησιμοποίησε και ο homo universalis Λεονάρντο Ντα Βίντσι για να δημιουργήσει τον «Άνθρωπο του Βιτρούβιου», ήτοι το τέλειο ανδρικό ανθρώπινο σώμα.

Το Top 10 των ωραιότερων

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

1. Τζορτζ Κλούνεϊ 91.86%
2. Μπράντλεϊ Κούπερ 91.80%
3. Μπραντ Πιτ 90.51%
4 Χάρι Στάιλς 89.63%
5. Ντέιβιντ Μπέκαμ 88.96%
6. Γουίλ Σμιθ 88.88%
7. Ίντρις Έλμπα 87.93%
8. Ράιαν Γκόσλινγκ 87.48%
9. Ζάιν Μαλίκ 86.5%
10. Τζέιμι Φοξ 85.46%

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.