ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Kristen Stewart: Της αρέσει να αλλάζει ερωτικούς παρτενέρ… όπως σάντουιτς

Kristen Stewart: Της αρέσει να αλλάζει ερωτικούς παρτενέρ… όπως σάντουιτς

Με έναν εκκεντρικό τρόπο επέλεξε να παρωμοιάσει την αλλαγή ερωτικών παρτενέρ η ηθοποιός Kristen Stewart…

Με το να τρώει σάντουιτς.

Όπως ανακοίνωσε με συνέντευξής της στο Harper’s Bazaar είναι ξανά διαθέσιμη για ραντεβού με άνδρες, λίγους μήνες μετά την αποκάλυψή της ότι είναι ομοφυλόφιλη σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η ηθοποιός που έγινε διάσημη από τις ταινίες Twilight αυτή την περίοδο είναι μαζί με το μοντέλο της Victoria’s Secret, Stella Maxwell, σπεύδοντας να διευκρινίσει ότι δεν είναι σαν τους άλλους ανθρώπους που κάθε ημέρα τρώνε το ίδιο σάντουιτς.

«Ορισμένοι λένε ότι θα τρώνε κάθε ημέρα σάντουιτς με τυρί. Εγώ θέλω να δοκιμάσω τα πάντα. Αν δοκιμάσω μια ημέρα σάντουιτς με τυρί σκέφτομαι: Ωραίο ήταν, τι άλλο θα φάμε μετά;» δήλωσε η 27χρονη.

Υποστήριξε τέλος ότι ήταν ερωτευμένη με όλους όσους στο παρελθόν ήταν μαζί.

Δείτε παλιότερες της φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.