ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κόνυ Μεταξά: Φωτογραφίζει τις ατέλειες του σωματός της χωρίς ίχνος κόμπλεξ (φωτό)

Κόνυ Μεταξά: Φωτογραφίζει τις ατέλειες του σωματός της χωρίς ίχνος κόμπλεξ (φωτό)

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή Κόνυ Μεταξά φωτογραφίζει τις ατέλειες στους γλουτούς της και στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα…

Η Κόνυ Μεταξά, συχνά ανεβάζει σέξι εικόνες της στο Instagram με το κορμί της να φαίνεται αψεγάδιαστο. Όμως, η κόρη του Λευτέρη Πανταζή πήγε ένα βήμα πιο πέρα και έκανε κάτι που εξέπληξε τους θαυμαστές της.

Χωρίς ίχνος κόμπλεξ δεν δίστασε να αποκαλύψει τις ατέλειες που έχει στους γλουτούς και τα πόδια της, στέλνοντας ένα πολύ σημαντικό μήνυμα στα νέα παιδιά που την ακολουθούν και τη στηρίζουν.

«Δεν έχω διστάσει ξανά τόσο πολύ, να δημοσιεύσω μια φωτογραφία. Πρέπει να παραδεχτώ ότι αισθάνομαι εξαιρετικά ντροπιασμένη γι ‘αυτό, αλλά θυμήθηκα ότι είμαι υποκριτής κι έτσι έπεισα τον εαυτό μου να το κάνω», έγραψε η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά στη λεζάντα της φωτογραφίας με τις ατέλειες του κορμιού της και συνέχισε: «δεν αγαπώ το σώμα μου, προσπαθώ πραγματικά σκληρά, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το κάνω. Έχω παιδευτεί με τις διατροφικές διαταραχές για μεγάλο χρονικό διάστημα και έσπασε το σώμα και το μυαλό μου με τα βάσανα που έβαλα στον εαυτό μου. Ο λόγος για τον οποίο προτρέπω τους ανθρώπους να αρχίσουν να αγαπούν το σώμα τους δεν προέρχεται από μια θέση εμπιστοσύνης, αλλά από μια θέση φόβου και ελπίδας ότι μέσω αυτών θα αρχίσω να αγαπάω τον εαυτό μου και ότι η δύναμή τους θα μου δώσει και δύναμη!», έγραψε η νεαρή ηθοποιός.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της:

Δείτε παλαιότερες φωτογραφίες της:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.