ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σε νοσοκομείο στο Λος Αντζελες η Lady Gaga (βίντεο)

Σε νοσοκομείο στο Λος Αντζελες η Lady Gaga (βίντεο)

H Lady Gaga βρίσκεται στο νοσοκομείο , όπως ενημέρωσε η ίδια τους θαυμαστές της μέσω του Twitter.

«Με πήγαν στο νοσοκομείο γιατί δεν είναι απλά πόνος στο γοφό ή δικαιολογία για να γλιτώσω την περιοδεία, πονάω πάρα πολύ» έγραψε η 31 ετών ποπ σταρ στο λογαριασμό της.

«Είμαι σε καλά χέρια, πολύ καλών γιατρών», πρόσθεσε.

Η Lady Gaga ακύρωσε την προγραμματισμένη για σήμερα συναυλία της στο Ρίο ντε Τζανέιρο, δηλώνοντας «καταρρακωμένη», που δεν αισθανόταν καλά για να την φέρει εις πέρας.

Δεν έχει διευκρινιστεί από πότε νοσηλεύεται ή τι είναι ακριβώς αυτό από το οποίο πάσχει.

Την περασμένη εβδομάδα η ποπ σταρ είχε αναφέρει ότι προετοιμαζόταν για ένα διάλειμμα. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της στο φεστιβάλ του Τορόντο, είπε ότι θέλει να συνεχίσει την δημιουργική δουλειά αλλά πως χρειάζεται ένα διάστημα αποθεραπείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τρέχουσα περιοδεία της Lady Gaga έχει αρκετές προγραμματισμένες συναυλίες μέχρι τον Δεκέμβριο που ολοκληρώνεται, όμως μέχρι στιγμής, μόνο αυτή στο Ρίο έχει ακυρωθεί.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.